Mennyire furcsa, égő, vagy kínos lehetett ez neki, főleg, hogy a női kollégáink előtt csináltam ezt? Én nős vagyok ő pedig menyasszony. Van értelme várni rá, vagy folytassam amit eddig csináltam, esetleg hagyjam a francba az egészet és majd elmúlik?
eléggé
mégis mit vártál? te nős vagy, neki is komoly kapcsolata van
de ha tegyük fel bele is menne, mi lenne a feleségeddel? vagy ő nem számít?
6 Lényegtelen. Eléggé lejárattad a többiek előtt. Egyrészt melóhelyi a dolog,értelmes ember melóban nem ismerkedik, másrészt meg ilyen dolgok 4 szem közt illik.
Dehogy ez igy egybe, az nagyon gáz. Én a csaj helyébe, valószinúleg ki is zavartalak volna a virágoddal együtt. Ez lett volna az egyetlen mód, hogy őt nem egy ordask-nak irják le. Ugyanis azok boldogan elfogadják a virágot ilyen helyzetben és azt hiszik, hogy most aztán ők... Pedig mekkorát tévednek.
Amúgy az egész iroda azon vigyorgott mennyire nyilvànvaloan oda vagyok a nőért.Nem ezt akartam, főleg nem így.Én őszinte voltam a felesègemmel
és a menyasszonnyal is.
9 Dehogy nem. Már egy szegénységi bizi egy nőre nézve, ha kollégával kezd, ráadásul közvetlen kollégával.
Ha meg a régi kollegina a másik szobába még a féltékenységtől, mivel a te szeretőd volt, hazugság alapján még alá is kavar az új kis nőnek,mert majd fel robban, hogy látja azt amiről te beszélsz, és a nőci 100x jobb munkaerő volt nála , az meg még ezt csak tetézi a kis rózsás műsorod:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!