Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire furcsa, égő, vagy...

Ehunvane kérdése:

Mennyire furcsa, égő, vagy kínos lehetett ez neki, főleg, hogy a női kollégáink előtt csináltam ezt? Én nős vagyok ő pedig menyasszony. Van értelme várni rá, vagy folytassam amit eddig csináltam, esetleg hagyjam a francba az egészet és majd elmúlik?

Figyelt kérdés
1,5 hónapja új kolléganővel bővült a munkahelyem, én tanítottam be, nem az egész napot töltöttük együtt de a hétköznapokon 20-30 percet együtt töltöttünk. Ebédidő, fagyizás, séta ilyenek. Pár napja elmondtam neki a vonzódásomat feléje, még vörös rózsát is vittem neki.

2014. aug. 31. 12:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A régi az egyértelműen szerintem elérte a bárcás jelzőt:D
2014. aug. 31. 20:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Szóval 100 szónak is egy a vége, rendet kéne tenned a tyúkolba, mielőtt találsz egy következő tyúkot aki úgy helyre fog téged rakni, hogy csak hápogni fogsz:D
2014. aug. 31. 20:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Arra meg legyen eszed a jővőben, hogy ha egy kollegina a másiknak alákavar, akkor ha a papirforma szerinti eredmény, hivatalos eredmény az uj munkaerőt igazolja, akkor nem a réginek fogsz bólógatni és benyelni a szövegét, hanem a saját szemeddel leellenőrzöd az eredményt. Mert ha más fogja leellenőrizni akkor te is és mindenki repülni fog és ugy munkaerő lesz felvéve, még ha a legnagyobb haverod is az illető akkor is. Már csak azért is, mert senki nem a saját pénze ellensége.
2014. aug. 31. 20:59
 14/15 anonim ***** válasza:
*szemeddel leellenőrzöd az eredményt, és utána lépsz A-t vagy B-t
2014. aug. 31. 20:59
 15/15 anonim válasza:

Hát barátom, eléggé h*lye vagy. Azt asszony persze hogy beleegyezett abba amit mondasz, de nem azért mert ő is így látja, ahogy te. Téged most a farkad visz nem az eszed. Ha gyereketek is van, akkor meg aztán pláne tartom az első véleményemet...

Ha nincs gyerek ne szórakozz a nejeddel, hanem fogd a motyód és hagyd élni, ne rabold az idejét, mert amit most csinálsz vele az megalázás semmi más.

Ha van gyereked, akkor meg a gyerekkel együtt hagyd ott, ha ennyire nem nézed semmibe, de gondoskodj róla, mert onnantól kötelességeid is vannak.

Vagy amit még tehetsz, hogy letérdelsz az asszony elé és sírva könyörögsz bocsánatáért, mert nagy hülyeséget csináltál.

50 körül az ember már sokmindenen túl van, sokmindent megéltem, sok döntést hoztam, de a feleségemet sose aláztam volna meg ilyen módon, igaz gyerekeink is vannak. A nőre ne várj, ha akarna tőled valamit, már egyértelműen tudtodra hozta volna.

2014. szept. 3. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!