Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Viszonzatlan szerelem és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonzatlan szerelem és egyszerűen nem tudom mit csináljak?

Figyelt kérdés
Gondoltam, itt kisírhatom magam. 15 éves fiú vagyok és van egy lány akibe menthetetlenül beleszerettem. Egyik legjobb barátom volt és egy idő után valamiért máshogy tekintettem rá. Szóval talán viszonozza is (valamilyen szinten), de Ő olyan, hogy nem akar elköteleződni vagy hogy is mondhatnám. Napi szinten beszélünk és beütött a nyár, sokkal kevesebbet látom és beleörülök. Sajnos más a baráti társaságunk, így ez is megvan lőve. Igazából, ha megmondaná, hogy nem akar semmit teljes mértékben elfogadnám, Én csak azt szeretném, hogy boldog legyen teljesen mindegy, hogy kivel. (Mondjuk erre nála nincs esély, mert egyszerűen mindenkit elhajt) Semmi támaszpontom nincs, hogy mit akar, mert egyszer 0-24 be beszélünk, találkozni akar, kitalálja, hogy sétáljunk kézen fogva, megölel, random azt mondja, hogy szeret. Mondjuk kettesben mind a ketten úgy félünk egymástól, mint a tűztől és vörösek vagyunk xd. (Egyszer gondoltam rá, hogy megpróbálom megcsókolni, de a gondolattól is bűntudatom lesz, mert tudom, hogy Ő a tökéletesre vár és nem akarom elvenni az első csókját, szóval ja értitekxd) (Ezek aprócska dolgoknak tűnhetnek, de majd kiesik a szívem a helyéről ilyenkor és annyira boldog vagyok) A másik véglet meg amikor napokig konkrétan lesz*r, írok neki és 1 szavas válaszokat kapok, megpróbálom elhívni valahova és tereli a témát és ilyenkor valamiért, hagyni szoktam mert elmegy az önbizalmam vagy micsodám és megkapom ugyan így, hogy szeret és Én meg leszarom. Felejteni szinte semmi esélyem, mert mindenhol ott van körülöttem és komolyan olyan vagyok, mint egy nő,2 percenként frissítem a tumbliját, insta, fb meg mindent, mint valami nyomozóxdd. Nagyon sz*rul érzem magam, semmi ötletem sincs mit kéne tennem, de szívem szerint megpróbálnám elfelejteni, mert tudom, hogy úgyis lapáton lesz a helyem. Szóval, ha valakinek van valami szencáziós ötlete, hogy tudnám elfelejteni, vagy mivel próbálkozhatnék, bármit meghallgatok. Idi*ta tanácsok is jöhetnek, max nevetek egyet.

2017. jún. 28. 18:28
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Azt még hozzá írnám,hogy egyszerűen csak rá gondolok,mindenről Ő jut eszembe,mikor megpróbálok lefeküdni,hogy alszok egy jót vele álmodom,nem vagyok már normálisxd

Kikészít ez a lány:(

2017. jún. 28. 18:32
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

Szia! Először is, ,,Igazából, ha megmondaná, hogy nem akar semmit teljes mértékben elfogadnám"

Erre a legegyszerűbben úgy tudod meg a választ, hogy megkérdezed. Vegyél önbizalmat, önuralmat! Kell neked? Akkor harcolj meg érte. Ha kell neked ne picsogj, hogy azt akarod hogy boldog legyen akárkivel, szerezd meg! Ne engedd hogy más vigye el előled, ha kell neked. Csak még rosszabb lenne, hidd el. Tudom, nehéz de meg kell tenned saját magadért. Bocsi, ha erőszakosnak tűntem, de ebből a helyzetből máshogy nem tudsz kijönni, meg kell kérdezned, hogy eljönne-e veled randira.

Ha azt mondja, hogy nem, akkor sincs baj, legalább tudod és nem fogsz évekig ezen gondolkozni, hogy "jaj de hülye voltam, mi lett volna, ha.."

2017. jún. 28. 18:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Túlságosan alábecsülöd magad! Cselekedj, szerezd meg!
2017. jún. 28. 18:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Rendes srácnak tűnsz. Olyan lányt keress, akiben tűz lobog, nem pedig hideg mint a jég.
2017. jún. 28. 19:23
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Olvastad mar a Romeo es Juliat? Annak az elejen van az h Romeo Rozaba ,,szerelmes" valojaban csak arrol tud beszelni ho mennyire szenved es h milyen mely erzesei vannak, ezzel eleri h eguszerre legyen onsajnaltato es kozben onmagat fenyezi azzal h o ilyen komoly erzelmeket tud egy masik ember irant kimutatni. Es az a durva, hogy van egy osztalytarsam aki Pont igy viselkedik. Es ahogy a szindarabban es az iskolaban is, itt is kibszottul idegesit, ha igy viselkedik egy ember. A kovetkeztetesem - a tapasztalataimbol es a szovegedbol- pedig az, hogy egy himsoviniszta ontelt fsz vagy.
2017. jún. 28. 22:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki!Amúgy meg szerintem nem érdemel meg téged,mert így ahogy leírtad egy igen unszimpatikus,éretlen lánnyal van dolgod(szépen fogalmazva).
2017. jún. 29. 10:26
 7/14 A kérdező kommentje:

#5 Te szerintem egy bet*g f***sz vagy aki még nem volt szerelmes.

Mindenki másnak ment a zöld,köszönöm szépen!!!

2017. jún. 29. 15:52
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hangulatatol fugg hogy hogy valaszol. De te ne legyel ennyire batortalan. Ha meg akarod szerezni a lanyt szerezd meg. Vagy lehet hogy mindkettotok osszejonne a masikkal csak a baratsagotok felti. De attol meg hogy szunet van talalkozzatok tobbszor.
2017. jún. 29. 16:44
 9/14 A kérdező kommentje:
most februárba osszejottunk azota egyutt vagyunk,nem adtam fel:D
2018. jún. 27. 09:43
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem erte meg,megcsalt de igy utolag nagyon vicces visszaolvasni
2019. márc. 7. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!