Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonzatlan szerelem és egyszerűen nem tudom mit csináljak?
Azt még hozzá írnám,hogy egyszerűen csak rá gondolok,mindenről Ő jut eszembe,mikor megpróbálok lefeküdni,hogy alszok egy jót vele álmodom,nem vagyok már normálisxd
Kikészít ez a lány:(
Szia! Először is, ,,Igazából, ha megmondaná, hogy nem akar semmit teljes mértékben elfogadnám"
Erre a legegyszerűbben úgy tudod meg a választ, hogy megkérdezed. Vegyél önbizalmat, önuralmat! Kell neked? Akkor harcolj meg érte. Ha kell neked ne picsogj, hogy azt akarod hogy boldog legyen akárkivel, szerezd meg! Ne engedd hogy más vigye el előled, ha kell neked. Csak még rosszabb lenne, hidd el. Tudom, nehéz de meg kell tenned saját magadért. Bocsi, ha erőszakosnak tűntem, de ebből a helyzetből máshogy nem tudsz kijönni, meg kell kérdezned, hogy eljönne-e veled randira.
Ha azt mondja, hogy nem, akkor sincs baj, legalább tudod és nem fogsz évekig ezen gondolkozni, hogy "jaj de hülye voltam, mi lett volna, ha.."
#5 Te szerintem egy bet*g f***sz vagy aki még nem volt szerelmes.
Mindenki másnak ment a zöld,köszönöm szépen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!