Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most?
Van egy fiú akit nem elmondtam hogy szerelmes vagyok belé.
Egy nap a barátnőm ki nyögte hogy tetszik neki a srác aztán elmondtam hogy nekem már régóta tetszik 3 nap után megkérdezte tőlem hogy járhat e vele én meg annyira szeretem a fiút hogy az ő érdekét néztem ezért a sírással küszködve azt mondtam neki hogy járjatok ő meg azt mondta hogy:-Jaj de jó, hogy ezt mondod mert már két napja járok vele.
Biztat a tudat, hogy én jól cselekedtem de egy folytában a fiúról beszél pedig tudja hogy szeretem.
Most mit kéne tennem?
Uhh te szegény!
A barátnőd egy hülye p*csa már bocsi, de tényleg. Az rendben van, hogy szereti a srácot arról nem tehet, de attól még ahelyett, hogy neked örömködne, inkább próbálna ezer úton bocsánatot kérni, és segíteni neked, hogy jobb legyen!
Szerintem szakítsd meg vele a kapcsolatot legalább addig amíg egy kicsit helyre nem rázódsz, vagy pedig mondd meg őszintén a barátnődnek, hogy elfogadod a döntését, de ne tegye még nehezebbé a helyzeted.
Vagy még jobb ötlet, húzz be neki egyet xD
Uhhh sajnállak :@
Nem tehetsz sokat. Mondd meg a lánynak, hogy már idegesít hogy mindig csak róla beszél,ée légyszíves ne tegye. 😶
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!