Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben más sportoló lánnyal együtt lenni?
Figyelt kérdés
Van valami különbség köztük, és a nem sportolók közt?jan. 22. 06:21
2/14 anonim válasza:
Dugni sokkal jobb velük mint egy átlag csajjal. Nem fáradnak el szex közben és hamarabb is nedvesednek.
3/14 anonim válasza:
Az időbeosztás miatt lehetnek problémák, edzések, versenyek, stb. Viszont ha akar tud találni rád időt
4/14 anonim válasza:
Annyiban biztos, hogy a sport rengeteg lemondással jár, ezért sok dologra nem jutna idő.
5/14 anonim válasza:
Mehetsz megnézni a meccseit/versenyeit és büszke lehetsz rá, ha elér valami jó eredményt.
6/14 anonim válasza:
Masszírozhatod edzés után (persze nem csak akkor szabad ám), lenyomhat szkanderben, edzhettek otthon közösen, ha van fölös energiája, vagy akár edzhettek ugyanott, ha te is edzel, stb
7/14 anonim válasza:
Bár nekem fogalmam sincs, de sok sikert.
Ahogy felettem is írják, ha te magad nem vagy sportoló és nem vagy benne ebben a közegben, nagyon pici az esélye, hogy egyáltalán találkozni lesz ideje.
Nemhogy máshoz. Nem véletlen, hogy a sportolók általában inkább egymással gabalyodnak össze.
8/14 anonim válasza:
#2 Én pont az ellenkezőjét hallottam: a sok edzés annyira lefárasztja őket, hogy sokszor kedvük sincs kamatyolni.
9/14 anonim válasza:
8# Én 29 éves olimpikon csajjal éltem együtt akinek például sokszor kevés volt a napi egyszeri szex, annyira hogy meg is csalt egy szintén sportoló sráccal aki a menedzsere is lett végül. Én azt vallom hogy sportoló nőhöz sportoló férfi való. Persze vannak kivételek.
Ja és még annyi hogy maraton futó nők keményebb és hosszabb edzéseket tartanak mint pl a gerelyhajító vagy az ugró csajok
10/14 anonim válasza:
Még egy pasim se panaszkodott hogy edzés (birkózó vagyok) miatt szerinte ne lenne energiám a szexre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!