Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy válszam szét őket?
Van egy fiú akibe én régóta szerelmes vagyok de nem rég lett egy barátnője.
A lány a háta mögött ki beszéli+nem vállalja fel a srácot.
Én pont ezért szeretném őket valahogy szét szedni de sajnos ötletem sincs.
Ebben a történetben te vagy a gonosz pics@. Az ő dolguk. És ha a fiú szereti? Nézz más után. És ha szakítanak nincs rá garancia, hogy a fiú a te öledbe ugrik.
Inkább nézz egy szingli pasi után
Első válaszoló nagyon köszönöm a válaszodat.
A többi hisztis kis pi****** meg annyit üzenek hogyha nem segítenek akkor ne is kritizálják mert lehet hogy egy pár dolgot én is tudnék rátok mondani
pfff... már a fogalmazásodból is megmutatkozik az értelmi szint, na meg abból, hogy ilyen gonosz módon akarsz szétválasztani két embert. talán te is tudnál a válaszolókra mit mondani, de ők nem kérdeztek téged, drága szívem. itt most rólad van szó, te kérdezted, és amikor negatívumokat mondtak rád, teljesen jogtalanul felháborodtál, és elég primitív módon szóltál vissza. ahelyett, hogy magadba szálltál, és elgondolkodtál volna a tanácsokon. akkor rendszerezem is, hogy mit kéne belátni:
a lány nem vállalja fel a barátját. Honnan tudod? Neked, esetleg előtted mondta, vagy csak hallottad az ismerősöd barátjának az ismerősétől?
Még ha biztosan tudod is, akkor sem a te feladatod, hogy ezt közöld a fiúval. Ha már nagyon vészes a helyzet, talán figyelmeztetheted a fiút, de csakis szemtől szembe, nem pedig ilyen aljas, áskálódós módszerekkel.
Egyébként meg hogyan "szereted" te azt a srácot, ha szét akarod választani attól, akit valószínűleg szeret?! Nem vagy belé szerelmes, pusztán tetszik, és magadnak akarod. Azt nem mondom, hogy segíts a kapcsolatukon, ahhoz elég nagy lelkierő és önfeláldozás kellene, de ki vagy te, hogy saját kezűleg intézkedj? Gondolj a barátnő helyzetébe... ha veled tennének ilyet... már rég olvasnánk a kérdéseidet arról, hogy hogyan bosszuld meg.
Az én tanácsom: maradj nyugton, és várj, hátha a fiú "észhez tér" és téged választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!