Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta/csinálja ezt?
Van egy fiú, akivel elég jóban lettem, erre egy ri***c "barátnőm" elkezdett neki írogatni. Emiatt össze is vesztünk, és akkor elmondtam a srácnak hogy én többet érzek iránta. Akkor mondta hogy ő is így van vele, csak meg nem annyira alakultak ki benne ezek a dolgok meg stb... akkor ki is bekultunk, talalkozgattunk és jó volt minden. A csaj viszont továbbra is kavar, kipakolja hogy mit beszelnek, megjelöli Fb posztok alatt, kommentel a képei alá, és mindezt úgy, hogy barátja van. A srác azt mondta hogy őt nem érdeklik az olyan lanyok mint az a csaj, mégis lajkolgatja a képeit annak ellenére hogy tudja miket pletyka róla meg rólam a csaj. Meg hogy ő a normális lányokat szereti nem a ribiket.
Azóta osszevesztunk megint és úgy volt hogy nem is beszélünk de kuldozgetett nekem képeket, és meg ő volt megsertodve hogy nem nézem meg amit küld. Azóta találkoztunk is akkor jó volt minden, és akkor is mondta hogy öt nem érdeklik az Olyan lanyok. Ennek már több mint egy hete és azóta nem is beszéltünk... hagynom kene annyiban ezt az egészet? Én nem tudom mi lenne a jó, nem tudok rajta kiigazodni... az elejétől kezdve a srác irogatott nekem éjjel nappal, meg ő kérte hogy találkozzunk is mindig... meg hogyha nem érdekli a csaj minek ír neki vissza ?
Én téged nem értelek meg. Miért hisztizel azon, hogy ő kinek lájkolja a képeit? Nem jártok, csak találkozgattok de te már most meg akarod neki szabni, hogy ő mit csinálhat. Ne csodálkozz, hogy nem keres. Ne viselkedj úgy, mint egy őrült féltékeny hárpia és nem lesznek ilyen problémák.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!