Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta?
Figyelt kérdés
Múlt nyáron egy fiú bevallotta nekem, hogy szerelmes belém és augusztustól elkezdtünk kavarni aztán kialakult egy kapcsolat féle dolog. Ő többet érzett, mint én. Fél év múlva, februárban egy kicsit eltávolodtunk, mert nekem sok dolgom volt és nem tudtam idő szorítani rá és ő azt hiite, hogy kerülöm, pedig nem így volt. Aztán márciusban rájöttem, hogy kavar az egyik barátnőmmel és az egyik randinkon elmondtam neki, hogy tudom és rámfogta az egészet, hogy miattam van, mert én nem szeretem őt. Nagyon megharagudtam a fiúra is, meg a barátnőmre is. A sráccal már valahogy kijövök, de a csajjal még mindig nem annyira jól. Én akkor megmondtam neki, hogy szakítok vele, mert ezt nem tudom eldogadni meg akkor elkezdtem beszélgetni egy másik fiúval akivel már két hónapja együtt vagyok. Szerintetek a srác miért csalt meg a barátnőmmel, ha annyira szeretett? És milyen barát az, aki ilyet csinál?2017. jún. 23. 09:07
1/5 anonim válasza:
Szerintem ne érdekeljen a fiú, aki a másikat megcsalja kb 1 hónap alatt mert nem jöttek ki az meg se érdemel...sztem hülyeség leragadni egy fiúnál
2/5 anonim válasza:
Igazából téged szeretett, csak meg akart büntetni mert elhanyagoltad.
3/5 anonim válasza:
Akkor most csak kavart a barátnőddel, vagy meg is csalt vele? Nem értem a sztorit.
Szerelmet vallott neked, de többet érzett nálad. Aztán nem foglalkoztál vele. Nem tudom, hogy mit vártál tőle. Miért nem szakítottál vele korábban? Ha tényleg kavart és megcsalt a barátnőddel, az szemét dolog, viszont meg kellett volna beszélni korábban az egészet. Most nem lenne ez.
4/5 A kérdező kommentje:
Rögtön utána pár nappal meg akartam beszélni, de ő rámfogta az egészet, hogy miattam van. Én nem akartam hallgatni és szakítottam vele.
2017. jún. 23. 10:33
5/5 anonim válasza:
Én se várok örökké, ha randizgatnák valakivel hónapokig, oszt nem lenne semmi továbbálnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!