Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért csinálta ezt?
Figyelt kérdés
Van egy srác,akivel nagyon sokáig (8 év) fiú-lány barátságban voltunk,több olyan utalást tett,ami alapján azt éreztem,hogy tetszem neki meg mások is mondták már,hogy látják,hogy szeret engem.Azonban sajnos összevesztünk, már a köszönőviszony sincs meg,ő régebben akart békülni,de személyesen soha nem jött el,hogy megbeszéljük,hanem másokkal üzengetett.A közös ismerősöktől hallom,hogy kérdezősködik meg érdeklődik utánam, viszont ha szembe jön velem a suliban,akkor eddig játszotta,mintha közönyös lenne,és levegőnek nézne. Olyan 2 hete vettem észre,hogy megint kezd nézegetni.Mikor kijövök a teremből,és ő a másiknál áll,akkor is néz,illetve tegnapelőtt ő jött le az emeletről,én meg szerettem volna felmenni,de megvártam,amíg lejön,és akkor is nézett,de akkor ilyen sunyi mosoly volt a fején,ahogy mentem fel még hátranéztem,hogy vajon utánam fordul-e,és ő is pont akkir nézett utánam,kicsit égő volt. Szerintetek miért csinálja ezt? Bámul ,de nem is szólunk egymáshoz?2017. febr. 19. 14:12
1/1 anonim válasza:
Tetszel neki, ennyi. Csak nem akar kezdeményezni, mert biztos elég rendesen összevesztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!