Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek? Miért csinálta/csinája ezt?
Figyelt kérdés
Szóval.. szeptember elején randizni kezdtem egyik osztálytársammal (titokban). 3-4 naponta találkoztunk suli után, mindig elhatároztuk hogy nézünk egy jó filmet de mindig órákig tartó csók maraton lett a vége, néha hajnalig is eltartott. Személyiségét tekintve tipikusan jószívű, laza srác, de érzelmileg kicsit félénk, a szemembe is mondta hogy legtöbbször nem mutatja ki az érzéseit hanem megtartja magának. Engem egyszer már ért csalódás, ezért kicsit félős voltam vele, és amikor úgyéreztem hogy nem akar engem eléggé, akkor rákérdeztem hogy ha nincsenek érzései akkor legyünk csak barátok. Ő erre mindig megcsókolt és kiskutya szemekkel elmondta nekem hogy vannak érzései, csak idő kell hogy kimutassa, de mindent megpróbál hogy ne érezzem úgy hogy nem érfeklem. Üzenetkben néha nagyon aranyos tudott lenni, olyanokat írt hogy lefekvés előtt rám gondol, hogy soha életében nem volt ilyen vonzó lánnyal és hogy szeret velem lenni és szeret "MINKET". Mégis az utolsó héten egyre kevesebbet írt, úgyéreztem nagyom hideg velem, ezért leirtam neki hogy legyünk csak barátok. Erre a reakciója az volt hogy rendben, az én döntésem. Utána rá 1 hétre leültünk beszélni, és azt mondta hogy vannak érzései de nem elég egy kapcsolathoz és ezt próbálta velem éreztetni (??) És hogy nem akarja hogy nekem fájjon ez, mert kedvel mint barátot... (akkor ott összetörtem) Elfogadtam, és megbeszéltük hogy barátk vagyunk. Annyira vagyunk barátok hogy azóta sem beszélünk, osztályban sosem néz a szemembe és szószerint kerül engem. Miért csinálja ezt??2016. nov. 3. 22:21
1/1 anonim válasza:
Nem akkar neked rosszat... Ő még szerintem és ahogy leírtad nem tartja magát elég érettnek egy kapcsolathoz. Idővel talán megérik és újrakezdhetitek. Nem akarja, hogy csalódj benne... nem szeretné elszurni... és ezért inkább barátként kezel. De ha igaz amit leírtál és olyan fiú mint én akkor a szikra még jó sok ideig benne marad irántad. Szeretne veled járni de nem szeretne neked rosszat. Ő szeret téged! Szerintem beszélgess vele négyszemközt.
Ja és mellesleg.... Titokban jártok/jártatok akkor meg főleg nem akkar téged az osztály előtt leégetni (és magát sem).
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!