Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálta ezt? Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú az osztályban akibe szerelmes vagyok. Régebben azt mondta hogy ő is belém. Mindig bokólt, kedves volt. Megsimogatott meg is fogta a kezem. Ha látta hogy szomorú voltam megakart vígasztalni. Aggódott értem és nagyon féltékeny volt. Úgy nézett mint még senki. Egyszer megbróbált elhívni randira.

Oviba egy csoportba jártunk és akkor nagyon kedves volt velem ha unatkoztam odajött hozzám játszani. Azt mondta már akkor is szerelmes volt belém.

De kiderült hogy csak viccelt,becsapott. Most nagyon mérges vagyok rá és szomorú vagyok. Félek hogy nem tudom elfelejteni mert minden nap néznem kell a pofáját ráadásul még most is olyanokat mond. Mit csináljak?

A válaszokat előre is köszönöm.

14/l 14/f

2017. jún. 8. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Honnan tudod h becsapott?
2017. jún. 8. 18:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Elmondta a testvéremnek meg az egyik barátnőmnek hogy ő csak viccel.
2017. jún. 8. 18:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha 14 éves vagy, akkor körülbelül még egy hétig kell bámulnid a pofáját, aztán középiskolába mentek.
2017. jún. 8. 18:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Hetedikesek vagyunk szóval még egy évig kell bámulnom a pofáját.
2017. jún. 8. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!