Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hianyzik nagyon a baratom pedig mar 1 eve. Nem kell mas.
1 eve szakitottam a baratommal 15 eves vagyok. De azota en nem tudtam ot elfelejteni. De en azt veszem eszre hogy o mar elfelejtett. Ha latom ot kepen valakivel aki lany en teljesen feltekeny leszek. 1 eve ra sem tudok nezni mas fiukra. Nekem o kell. Sokan baszogatnak azzal hogy tul alacsony hozzam.. de engen ez nen erdekel en igy szeretem ot ahogy van..
Mit tudnek most tenni? Mondjam el neki? -de ha o mar nem szeret(eleg valoszinu) akkor teljesen ciki lenne.
Segitsetek
miért szakítottál vele?
amúgy nem veszíthetsz semmit, az élet rövid. ha szeretsz valakit, mondd el neki, mert az is benne van a pakliban, hogy ő is viszonozza az érzelmeidet. de azért ez nem romcsi film, készülj fel arra, hogy a válasz elutasító is lehet.
" De en azt veszem eszre hogy o mar elfelejtett"
Ne mondj el neki semmit. Kinek meddig tartozik feldolgozni, neked tovább tart.
VIszont ha újra szóba állnál vele,csak rosszabb lenne .
Meg sem adod a módját, hogy elfelejtsd. Ha tényleg el akarnád, nem látnád a képeit. Mert tiltanád. Észre vetted,hogy a saját dolgodat szándékosan nehezíted meg??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!