Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon hiányzik a volt barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hiányzik a volt barátom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
1 hónapja szakítottunk,de beleőrülök a hiányába. Ő rá is tesz azzal egy lapáttal,hogy szokott velem elég durván flörtölgetni. Tanácstalan vagyok teljesen

2016. jan. 17. 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
Komolytalanok vagytok.
2016. jan. 17. 22:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez érdekes.:) Elég komoly kapcsolatunk volt. A szakítás is teljesen váratlanul ért minket. Egy veszekedésből indult ki (mielőtt bárki azt hinne,egyáltalán nem voltunk veszekedős típusúak. Ritkán csináltuk.).
2016. jan. 17. 22:18
 3/10 anonim válasza:
Pont ugyanilyen helyzetben vagyok :( Velünk tegnap történt ez, el tudom képzelni mennyire fájhat neked,mi is gyakran veszekedtünk de az én hibám volt mert elég depressziós voltam és sajnos rajta jött ki minden :( nagyszerű volt ő is,komolyak voltunk mi is de ezt már nem bírta és én is kifordultam magamból.Minden reggel amikor felkelek szúr a szívem és beleőrülök ebbe az érzésbe,a hideg kiráz.Szerintem beszélgess vele még többet és bizakodj,gondolj arra hogy nem hiába találkoztatok és a veszekedés gyógyítható probléma.Hagyd kicsit csillapodni és kérdezd meg az érzéseiről hogy ő mit szeretne.Nem feltétlenül vagytok éretlenek,mert senki sem tudhatja mi történt köztetek és meg kellene ezt beszélnetek rendesen.De ha flörtöl veled akkor nem biztos hogy minden érzése kihűlt irántad.Remélem nem csak játszadozik.Min veszekedtetek?
2016. jan. 17. 22:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Félreértés volt az egész,de ő nem akart többé velem veszekedni. Azt mondta utálja látni ha szenvedek. Szakítás után 1 héttel mondta hogy még szeret engem,de nem mer újra belekezdeni ebbe a kapcsolatba. Most itt állunk. 1 hónap után. A legjobb barátja összeakart hozni minket,de ugye erről a barátnőmnej szólt,én meg mondtam hogy nem megyek bele ebbe az óvodás játékba. Ha besélgetünk,nagyon sokat szoktunk nevetni..imádom. És a múltkor (pontosabban az előző csütörtökön) tényleg elég durván flörtölt.. és így nem fogok tudni sose túllépni rajta.. nem is akarok.
2016. jan. 17. 22:36
 5/10 anonim ***** válasza:
hát tudod a hülyéknél ez van szakítanak aztán megbánják a dolgot ismerős a szitu csakhogy én áldozat voltam...komolytalanok vagytok igaza van az előttem lévőnek...
2016. jan. 17. 22:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok,nagyon értelmes ember lehetsz:) Megsúgom, nagyon sok párkapcsolatban előfordulnak hasonló helyzetek. Utána kibékülnek. De te okos vagy nagyon,és a párkapcsolatban élő emberek 80%-a egy idióta. Lehet igazad van! (Szarkazmus ha nem egyértelmű.)
2016. jan. 17. 22:44
 7/10 anonim válasza:
Mintha a saját helyzetünket látnám kívülről...majdnem megegyezik.Mondjuk mi elég sokat veszekedtünk amit nagyon bánok és nem tudom megbocsátani magamnak.Viszont amikor lejött utoljára a szíve mélyén azt mondta még kicsit szeret bár nem hinném hogy azért ennyire kiölte volna a veszekedés az érzéseit irántam remélem.. és azt mondta ő sem akar tovább veszekedni.Én nagyon szenvedek most,ő volt az aki bíztatott,ő volt a hajtóerőm de nélküle nagyon rossz:(Ha van lehetőséged és szereted akkor ne makacskodj hanem becsüld meg hogy volt neked és ha teheted békítsd meg és ne ronts azzal tovább hogy te nem mész bele ebbe ha te is akarod.Én a két kezemet összetenném ha helyre hozhatnám de nem tudom.Ha látod hogy szeret és beszélgettek és még nagyon szeret akkor érdemes megbeszélni.Változtassatok a hozzáállásotokon és nem fogtok veszekedni.Nekem is mindig azt mondta hogy rossz szenvedni látni de ez sajnos át ragad :( Beszélj vele és próbáld meg újra,viszont ha akarod akkor ne utasítsd vissza.Semmi értelme így.
2016. jan. 18. 17:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat!:)<3
2016. jan. 18. 20:50
 9/10 anonim válasza:
Nincs mit :) <3 mi történt azóta?Sikerült megbeszélni? :)
2016. jan. 21. 20:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem igazán. Mindig közénk áll valami..Egyszer az ő haverjai,egyszer az enyéim:/
2016. jan. 24. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!