Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha ennyire hiányzik a barátom?
Figyelt kérdés
Néha koncentrálni sem bírok órán, olyan is van, hogy meg sem tudom mondani, miről beszélünk mert csak rá gondolok. És most is ez van, nem tudok másra gondolni, pedig tegnap találkoztunk. Ez normális? Mert nem szeretnék ez a ráakaszkodós barátnő fajta lenni.
16/L
2015. nov. 13. 20:31
1/4 anonim válasza:
Szia azt, hogy normális-e nem tudom, én is így vagyok néha.:( Amúgy nem leszel az a "ráakaszkodós" barátnő, ha nem mondod neki fél percenként, hogy hiányzik.
2/4 anonim válasza:
Normális, de csak az egyik félnek akit dobtak.
3/4 A kérdező kommentje:
Persze, nem mondom neki félpercenként, nem akarom megfojtani meg megijeszteni.
Utolsó, lehet hülye vagyok, de nem értem. Nem szakítottunk:D
2015. nov. 13. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!