Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzik a volt barátom. Hogyan tudnám elfelejteni? Folyamatosan csak sírok.
Próbáld meg elfoglalni magad. Nagyon nehéz lesz, de túl kell lépned.
Mondjuk mondani könnyű, én ilyenkor semmire se tudtam koncentrálni, semmi se kötött le, csak lubickoltam az önsajnálatban. Meg 0-24-ben a szakításunkat olvasgattam+visszaidéztem a fejemben, amitől csak még rosszabb lett...Teljesen belelovaltam magam. De végülis sokat beszélgettem a barátaimmal és így lassacskán sikerült.
Örűlj neki hogy volt pasid. És ha volt akkor majd még lesz is
És ha magadat örlöd jobb lesz?? Jön a megváltás?? Megváltozik a helyzet??
Segíts a szüleidnek a karácsonyi készülődésbe és az exed meg feledts el hisz ha kidobb akk nincs sok választás enyi volt vele. Na szóval segits sűtni főzni Menj le a barátnőidel korizni stb anyi szép dolog van a szerelmem kivül . 16/F
Hasonló helyzetben vagyok/voltam.. teljesen betegnek érzem ezt az egészet.. nekünk pont ma 3 hónapja,hogy szakítottunk és tegnap láttam meg az utcán 3 hónap után először.. hátborzongató érzés volt,ő nem látott szerencsére. Reménykedem,hogy jobb lesz vannak még mélypontok de általában úgy érzem,hogy a legjobb úton haladok. Ha esetleg beszélgetni szeretnél privátban mesélek én is és mesélek te is. Csak írj ha van kedved :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!