Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzik a volt barátom. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Két éve mindketten szerelmesek vagyunk egymásba.Egy hónapig együtt voltunk de azelőtt mindig csókolíztunk,fogtuk egymás kezét.Szóval fél évig volt ez.De elmondtam hogy nekem már nem ő a legjobb barátom hanem más.És azóta leszart én szakítottam vele.Rá pár hónapra megint az volt ami fél éven keresztül.Akkor még normális volt,de jött a nyár és elkezdett bunkózni megint.Pár hétig nem beszéltünk aztán ráírtam mert borzalmasan hiányzott.Elkezdtünk megint úgy beszélni mint amikor együtt voltunk és megbeszéltük hogy majd úgyis összejövünk csak nem akarja megkérdezni.leírva gyerekesen,gázul hangzik de mi ilyenek voltunk..mindent megbeszéltünk semmi sem volt ciki.Küldött egy képet és láttam a lánybarátja a háttere..én soha nem voltam neki ő meg igen..de kibékültünk csak megint bunkózott.aztán nagyon régóta nem beszélünk és láttam annak a lánynak a képe alá írta nem rossz..borzalmasan hiányzik és nem tudok nélküle meglenni..hogy felejtsem el?2016. aug. 27. 17:50
1/1 anonim válasza:
Hát elég fura a kapcsolatotok de ha még mindig szereted és ő is téged mondd meg neki hogy ne szórakozzon ha meg már nem akkor elfelejteni nem lesz könnyű de foglalkozz mással és próbálj meg nem rá gondolni keress valami hobbit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!