Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most akkor mi van?
Figyelt kérdés
Még félév környékén két barom osztálytársam azt mondta, hogy az egyik évfolyamtársamnak bejövök. Nem akartam nekik elhinni, de azért egy kicsit reménykedtem, mert ő sem volt közömbös számomra. Pár héttel később, egy másik osztálytársam új jött be a terembe, hogy ezt ordibálta: "Szerelmes vagy az XY-ba??" (szerencsére senki sem hallotta, vagy legalábbis nem nagyon reagáltak rá). Neki már jobban hittem, mert nem szokott ilyenekkel viccelődni. Plusz a barátnőm tesója azzal csinált belőlem hülyét, hogy a tolltartómba tett egy papírt, amire rá volt írva az én és az ő keresztnevének a kezdőbetűje, egy szívvel bekeretezve. (Jelzem, csak a barátnőm miatt tudta azt az egy fránya "L" betűt, de nem tudta hogy kit takar és csak szivatott vele) Na az az osztálytársam, aki elkezdett ordibálni, mindig ellopja a tolltartómat. Hát persze hogy megtalálta a papírkát és egyből tudta kiről van szó... Az a bizonyos "L" meg fülig vörös volt. A barátnőm egész végig ezzel szivatott, és már annyit beszélt róla, hogy mindig ez járt a fejemben és most meg már konkrétan hiányzik a társasága, így hogy elkezdődött a nyár. Miután volt ez a papíros incidens, utána csak egyszer-kétszer beszélgettünk, előtte meg majdnem minden nap. Nem tudom miért lehet ez. Fél attól, hogy rákérdezek, hogy tetszem-e neki? Vagy mi? Egyáltalán tényleg bejövök neki, vagy csak végig szívták a vérem? Kérlek segítsetek!!2017. jún. 22. 16:39
1/2 anonim válasza:
A barátaid feltételezése valószínűleg nem alaptalan!
Meg ha már a barátnőd tesója is tud az esetről az jó jel.
Ha csak egy baráti szivatás akart volna lenni, akkor nem avatta volna be a tesóját, hiszen egy veszélyforrás, mert lehet, hogy elmondja a turpisságot. Viszont egy frissen szerzett szerelmi hírt mindenkinek el akart újságolni, a tesójának is. Ez a beszélgetés szóban volt vagy írásban, mert ha szóban, akkor sok jelet gyűjthetsz, hogy tényleg bejössz-e neki!!
2/2 anonim válasza:
Csak nem akarnak már ennyien szivatni. Lehet ezután a leveles dolog után, úgy gondolja hogy tudod mi az ábra és ezért kerül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!