Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány barátom, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány barátom, hogy tudnám neki tudtára adni, hogy bejön és hogyan deríthetem ki, hogy én bejövök-e neki még mindig?

Figyelt kérdés
Szóval egyenesen nem szeretném neki megmondani, mert nagyon gáz lenne ha elutasítana. De nyáron hallottam közös barátoktól, hogy elvileg én is bejövök neki "úgy" is. Sokat szoktunk beszélgetni neten, küldöz magáról képeket, elmond titkosabb dolgokat, meg mit csinál ilyesmi. Persze lehet már nem tetszem neki és azóta már meggondolta magát és csak barátként tekint rám. Hogy tudnám kideríteni, hogy tetszem-e még neki?
ma 11:29
 1/4 anonim ***** válasza:
8%
Smárold le.
ma 11:30
 2/4 anonim ***** válasza:
8%

Smacizd le és húzd magadhoz erősen.

Ha eltol nem kellesz neki.

ma 11:47
 3/4 anonim ***** válasza:
73%
Hát igazából amiket leírtàl egyértelműen bejössz neki🤦
ma 16:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Egészen konkrétan csak úgy tudod kideríteni, ha őszintén beszélsz vele.
ma 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!