Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön az egyik lány osztálytársam. Hogy menjek oda hozzá? (17F)
Figyelt kérdés
Elég bonyolult a helyzet, mert már 3.5 éve osztálytársak vagyunk, 1 éve fülig belézúgtam, azóta nem csillapodott és 4 hónapja próbálom finoman jelezni felé hogy bejön nekem. Azt tudom, hogy tudja, hogy bejön nekem, de a közeledéseimre csak illedelmesen reagált. (egy nagyon illedelmes, kedves,.... és okos lány) Nem közeledett, de nem is utasított el. Nem tudom, hogy csak nem akar összetörni vagy ő sem tudja mi legyen. Beszélni akarok vele, de nem tudom, hogy kezdjek hozzá úgy hogy ha nem akkor is megmaradjon vele egy normális osztálytársi viszonyom a maradék 2 évre.ma 01:32
2/5 A kérdező kommentje:
Jóban vagyunk, de főként a lánybarátaival beszélget, sokat még nem volt alkalmam beszélni vele kettesben.
ma 06:28
3/5 anonim válasza:
"a közeledéseimre csak illedelmesen reagált" - Én nem mennék el addig, hogy udvariatlanul elküldjön. Tudja, hogy tetszik neked, mégse lép, elég egyértelmű helyzet.
4/5 anonim válasza:
Vagy csak vár vmi egyértelműbb jelzésre. Mert azt hiszi hogy csak pletyka, hogy tetszik neked. Ő egyébként honnan tudja hogy bejön neked? Tőled vagy másoktól?
5/5 anonim válasza:
Itt a szünet, hívd el korcsolyázni, karácsonyi vásárt nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!