Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Bejön az egyik lány osztálytár...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön az egyik lány osztálytársam. Hogy menjek oda hozzá? (17F)

Figyelt kérdés
Elég bonyolult a helyzet, mert már 3.5 éve osztálytársak vagyunk, 1 éve fülig belézúgtam, azóta nem csillapodott és 4 hónapja próbálom finoman jelezni felé hogy bejön nekem. Azt tudom, hogy tudja, hogy bejön nekem, de a közeledéseimre csak illedelmesen reagált. (egy nagyon illedelmes, kedves,.... és okos lány) Nem közeledett, de nem is utasított el. Nem tudom, hogy csak nem akar összetörni vagy ő sem tudja mi legyen. Beszélni akarok vele, de nem tudom, hogy kezdjek hozzá úgy hogy ha nem akkor is megmaradjon vele egy normális osztálytársi viszonyom a maradék 2 évre.

dec. 24. 01:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire vagytok jelenleg jóban?
dec. 24. 03:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Jóban vagyunk, de főként a lánybarátaival beszélget, sokat még nem volt alkalmam beszélni vele kettesben.
dec. 24. 06:28
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
"a közeledéseimre csak illedelmesen reagált" - Én nem mennék el addig, hogy udvariatlanul elküldjön. Tudja, hogy tetszik neked, mégse lép, elég egyértelmű helyzet.
dec. 24. 09:44
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Vagy csak vár vmi egyértelműbb jelzésre. Mert azt hiszi hogy csak pletyka, hogy tetszik neked. Ő egyébként honnan tudja hogy bejön neked? Tőled vagy másoktól?
dec. 24. 10:06
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Itt a szünet, hívd el korcsolyázni, karácsonyi vásárt nézni.
dec. 24. 10:28
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
5-nél a tuti válasz: nem azt kell megbeszélned vele, hogy szerelmes vagy belé. Hanem szervezz randit, azaz közös programot. Ha igent mond, akkor tudod, hogy jó úton jársz. Ha nemet mond, akkor marad minden így.
dec. 24. 14:21
 7/10 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján egy félénk lányról van szó.

Be kell vállalni, hogy elhívod randizni.

Nem történik semmi nagy dolog akkor sem, ha nemet mond.

dec. 24. 23:04
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszöm mindenkinek a tanácsokat :)

u.i.:Ment mindenkinek a zöld pacsi!

dec. 30. 21:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Történt valami?
dec. 30. 21:46
 10/10 A kérdező kommentje:

Még nem, mert elutazott. A jövőbe pedig még sajnos nem látok....

Bocsánat, de a továbbiakat ha lesz is bármi inkább megtartanám magamnak.

De mégegyszer köszi mindenkinek :)

dec. 30. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!