Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben?
Egy hónapja szakítottam a barátnőmmel mert megcsalt. Bulizott az osztályával és állítólag nagyon reszeg volt. Csak csók volt de nem egyszer.. Hanem többször is az este folyamán. Persze vannak ennél súlyosabb megcsalások is de nekem már ez is elég volt ahoz hogy elvesszen a bizalom. Szerintetek mennyire volt ez a dolog súlyos?
Na és itt a fő kérdésem hogy meg bocsájtsam-e neki? Mert két vagy három napja ír minden nap hogy nem bírja már nélkülem és hogy nagyon megbánta és hogy tudja hogy kit vesztett el.. Szeret és hiányzom neki nagyon.. És hogy ha lenne rá esély ő szeretné újrakezdeni..
Na és nemtudom hogy mit tegyek.. Mert szeretem én is őt nagyon meg marhára hiányzik, csak félek hogy nem tudok megbízni benne, vagy hogy újra megcsal..
Szerintetek adjak neki egy új esélyt?
F18
"csak félek hogy nem tudok megbízni benne, vagy hogy újra megcsal"
Bizalmatlanságra nem lehet kapcsolatot építeni. Szóval ez már régen rossz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!