Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben? (fontos)
tudod, van az a mondás, hogy; ha kettő közül kell választani, válaszd a másodikat. ha eléggé szeretnéd az elsőt, nem lenne második.
azt gondolom, ha valóban minden 100%as lenne a részéről, akkor nem lenne ez a helyzet. Ennek nem kell a te hibádnak lenni, nem is az ő hibája, egyszerűen lehet, hogy a másik lánnyal valamiért jobban passzol. Ez senkinek nem hibája, csak ilyen az élet s főleg ebben a korban még a keresésről szól. A helyedben én megbeszélném vele és nem húznám túl sokáig a dolgokat. Ha veled marad, maradjon, de ha nem, akkor el kell engedni, hiába fáj.
De ez csak az én véleményem.
Szerintem meg normális ,hogy más nőkre is ránéz a fiúd ,elvégre férfiból van :)
Én is lány vagyok , de megtanultam kezelni a féltékenységet. Biztos neked is van ,hogy látsz egy helyes fiút ,és megnézed.
Lehetséges ,hogy picit többet is beleképzelsz :)
Hogy példázódjak : ha valaki elmegy a virágüzletbe a kedvenc virágát megvásárolni ,attól még megszagol ,megnéz más virágokat is, de úgyis a kedvencét válassza :)
Ha érzed is a szeretetét ,tettekben is megmutatja ,és nem csak szavakkal ,akkor pláne nincs amitől félni kéne.
Ha meg mégis elkacsintana túlságosan tőled, akkor add rá a kabátot ,engedd el , mert akkor az a pasi is csak annyit ér..
De remélem nem lesz semmi megoldhatatlan probléma köztetek , és egy felhőtlen ,sokáig tartó kapcsolatot kívánok nektek! :)
#3: Ne keverd össze a megnéz mást lányt azzal,hogy más lány is van a képben.
Kérdező: Ha más lány van a képben, már rég rossz. Ha más lány van a képben, akkor nem szeret annyira, amennyire KELL. Ha téged szeret, nincs "másik érzés".
Most szívsz még vele néhány hónapot, mert ebből házasság úgy se lesz, vagy otthagyod most? A végkimenetel ugyanaz lesz, kérdés,hogy mikor.
Ezen még megbeszélni sincs mit.
Ha egy bizonyos lanyt néz meg mindig az majd úgyis beférkőzik a fejébe idővel, ha nem áll ellen neki.
Üdv a klubban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!