Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
17 évesen a párod megkérné a kezed de biztosra tudod hogy szeret és te is őt. (1 éve lennétek együtt) igent mondanátok vagy nemet és miért?
2017. jan. 23. 21:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ha tudom,hogy tényleg ő az igazi,akkor miért ne? Engem ebben nem gátolna semmi,mert ez kettőnkre tartozik,nem több emberre :) 17/L vagyok,párom is tervezgeti ezt már:) 1,5 éve vagyunk együtt hivatalosan:)
2017. jan. 23. 22:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom hogy minimum 18 év megkell legyen a házassághoz.1 év az szerintem mê kevés hiszen még a kapcsolatotokban sok minden előfordulhat.De igazából rajtad múlik te mit szeretnél.A te szíved dönt.Te érzed hogy vele akarod-e leélni az életed vagy sem.Ha tényleg szereted akkor ezen nemkell gondolkodnod szerintem.Sok sikert!

15/l

2017. jan. 23. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A bfemnek májusban esküvő lesz. Akkor még csak 18lesz. Bár majdnem 19. Na mindegy. A lényeg,hogy 1éve vannak most januártól együtt. Szóval,ha igaz szerelem és kiismertétek egymást akkor miért ne? Szóval ezt ti érzitek.
2017. jan. 23. 22:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem normális.Valakik amúgy is évekig járnak jegyben.Nem kell rögtön a falnak se rohanni :)
2017. jan. 24. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!