Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két fiúval van dolgom és nemtudom mit tegyek ebben a helyzetben, ti mit csinalnátok?
Volt osztálytársam már 3 éve tetszett, de ugy sosem beszeltunk,nem irogattunk,nem kedveskedett stb.
A masik fiuval sokat beszelek , nagyon kedves , illedelmes , es megkerdezte hogy jarunk e. En azt mondtam varjunk meg vele egy kicsit , de azota is beszelunk, turelmesen var .
Csak egy kicsit huz az elozohoz a szivem , bar tudom hogyha meg csak nem is beszelunk nem lehet semmi.
Ti mit csinalnatok?
Koszonom a valaszokat :)
Tedd fel magadnak a kérdést: A kettő közül melyik srác baszik a fejemre jobban és melyik udvarol nekem éppen? Ha bármelyik kérdésre Igennel válaszoltál, akkor rossz híreim vannak... Tápos vagy.
Na de komolyan. Szerinted?
Hátt... igen? Ne várasd már szegény srácot.
Vagy hajtsd el. Csak ne csinálj belőle hülyét.
Az is lehet, hogy egyszer megunja a várakozást és megtetszik neki egy volt osztálytársa és otthagy érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!