Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti a helyemben mit csinálnátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti a helyemben mit csinálnátok, egy ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki már egy ideje tetszik,azt hiszem szerelmes vagyok,de viszont nem hiszem hogy ő is így érdeklődne irántam.Nagyon jól ismerjük egymást,élvezzük is egymás társaságát.Egy kicsit messze lakunk egymástól,de viszont rendszeresen szoktunk beszélni skypeon hárman (én,ő,legjobb barátom).Elég sok mindent megéltünk már így hárman:többször is átmentünk a másikhoz (ott aludni,táncolni,szellemet idézni,sztoryzgati,kihívást teljesíteni,inni,a kedvenc pólómat el is lopta..stb).De ő másba szerelmes,szerintem nem nagy szám(mármint az ember aki bejön neki)...és mivel így van,nem látom értelmét hogy szerelmet valljak neki ,hisz úgy se lesz semmi belőle,plusz hogy még sose voltunk úgy kettesben.Így hát titeket kérdezlek :Ti a helyemben mit csinálnátok,egy ilyen esetben? 14/F

2016. máj. 24. 15:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Érd el azt, hogy te jobban érdekeld mint a másik srác. Csak vigyázz, nehogy papucs legyél és a barátságzónában maradj ;)
2016. máj. 24. 16:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet! :D csak,az a srác az osztálytársa én meg kb 1-szer találkozok vele egy héten(már ha..)
2016. máj. 24. 16:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor hajts arra, hogy az az egy tali felérjen a másik srác minden napjával :)
2016. máj. 25. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!