Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sikerült féltékennyé tennem egy pasit, akkor hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Most ugyan eléggé megsértődött, de legalább tudom, hogy szeret engem.2017. jún. 7. 12:53
1/5 anonim válasza:
Sikerült féltékennyé tenni? És most büszke vagy magadra? Most aztán elértél valamit az életben.
Csak párkapcsolatot nem így kell kialakítani babám.
2/5 anonim válasza:
ha olyan mint én akkor el basztad
a ha valakit féltékennyé akarsz tenni azért hogy meg tudd hogy szeret e tudd meg előbb hogy van e önbecsülése meg hogy meg is milyen
pl ezt ha velem játszod el soha nem bíznék benned már úgy mint előtte
és több mint valószínű hogy össze se jönnék veled mert hogy egyiknap egyik pasi másik nap másik és én nem szeretem a ribiket
3/5 anonim válasza:
Helyesen: szeretett, múlt időben - Hogyan tovább? hát keresel mást, annyi "pasi" van még, hogy ihaj.
5/5 anonim válasza:
Ha van egy kis esze,akkor többet a közeledbe se megy angyalom ;) Minek akartad féltékennyé tenni? Belegondoltál esetleg abba,hogy ez neki nem annyira vicces,mint neked? Hogy mondjuk ez elég szarul eshet neki? Minden esetre csak gratulálni tudok,és óvja Isten tőled a fiúkat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!