Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek Cortez egyáltalán...

Szerintetek Cortez egyáltalán szerette Vikit? Én úgy gondolom hogy akkor is Renit szerette és Vikivel csak Renit akarta féltékennyé tenni. Hát sikerült!

Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem simán Renátót vette rá Berényi hogy Feküggyön össze a Renivel és íy kiüsse Kingát a családi bizniszből.

Amúgy mi a tökömről beszélünk??

2013. febr. 8. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Talán szerette, talán nem. Szerintem is csak féltékennyé akarta tenni Renit. Hát, az biztos, hogy sikerült :D
2013. febr. 8. 17:01
 3/5 anonim válasza:
Szent Johanna Gimi című könyvről,kedves 1.:)
2013. márc. 31. 17:20
 4/5 anonim válasza:
100%
Lehet hogy Renit féltékennyé akarta tenni de az is lehet hogy csak túl akarta tenni magát rajta és ezért jött össze Vikivel de aztán rájött hogy ez nem megy és ......
2013. jún. 5. 18:34
 5/5 anonim válasza:
Szerintem is csak Reniből próbált kiszeretni, de mint tudjuk nem jött össze neki. :D
2013. okt. 17. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!