Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sikerült féltékennyé tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült féltékennyé tennem?

Figyelt kérdés

Szeretek egy fiút.Neki is tetszek, de kikosarazott, mert későn kérdeztem meg, hogy "Járna-e velem..?"

Ezért most szomtaton(júl. 02) féltékennyé akartam tenni.Pont ott volt az egyik haverja.Egész nap csak a haverjával foglalkoztam, Őt észre sem vettem.Miután ezt észre vette egész nap mufurc és sértődött volt.Nem szólt senkihez semmit.

Dee közben megtetszett a haverja is.:( És neki is bejövök...

Miért volt ilyen sértődött egész nap?Sikerült féltékennyé tennem azért volt ilyen??

2011. júl. 3. 10:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak belemagyarázod, de ennek, semmi értelme volt, max így jobban megutált.
2011. júl. 3. 10:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

1. szerintem te még nem tudsz szeretni (szerelemből semmiképp)

2. a féltékennyé teszem story nagyon aranyos a Julia ponyvában de rá fogsz jönni, hogy a fiúk másképp gondolkodnak, mint a nők, tehát pont az ellenkezőjét érheted el, mint amit akartál. Pl a kiszemelted rájön, hogy nem is kár érted, mert úgy is hamar találsz mást.

3. a nyápic fiúk jellemzője, hogy a lánynak kell udvarolni és megkérni fiút. Az ilyen sosem lesz férfi. Képzeld el milyen romantikus lesz, mikor letérdelsz a párod elé és megkéred, hogy legyen a férjed. XD

2011. júl. 3. 10:41
 3/3 anonim ***** válasza:

valószínűleg nem eshetett neki jól...

szóval, szerintem sikerült

2011. júl. 3. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!