Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, szerintetek is gonoszság...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek is gonoszság ez?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik az egyik évfolyamtársam, és napokban lett egy gyönyörű baránője. Én otthon kisírtam magam, de semmi nem látszott rajtam a suliban, nagy mestere vagyok a megjátszásnak.

Épp bioszkonzulációra kellett mennünk tegnap (a két osztálynak együtt van), ő előttem ült egy haverjával, én meg barátnőm mellett. Most találkoztunk először, amióta kitették Facebokra. Eddig ő sokszor bunkózott velem, amikor társaságban voltunk. Amikor pedig ketten vártuk a buszt, akkor pedig 2x is elbeszélgettünk hosszasan, de ennyi.

Most pedig egész idő alatt incselkedett velem, már-már azt hinném, hogy bejövök neki, ha nem lenne barátnője.

Szerintem azért, mert sejti, hogy bejön nekem, és gondolom azt várta, hogy majd szomorkodni fogok.

És mivel nem, így folyton piszkált, vigyorgott, kötekedett.

Miért jó ez neki? Miért akar még nagyobb fájdalmat okozni nekem? Én soha nem kezdenék olyan fiúval, akinek barátnője van, SOHA!

És bár fáj, de elfogadom a döntését, és tényleg remélem, hogy boldog lesz.

Szerintetek miért csinálja ezt? Én, ha tudnám, hogy tetszem valakinek, ebben a helyzetben kerülném, hogy ne okozzak még nagyobb fájdalmat. Vagy tényleg ennyire gonosz lenne?

18/L

2017. jún. 2. 00:34
 1/8 TR75 ***** válasza:
100%
Lehet, hogy egszerűen annyira fel van dobva, hogy észre sem veszi, hogy neked ezzel fájdalmat okoz.
2017. jún. 2. 00:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon érett, becsületes és figyelmes gondolkodásmódod van! Ne veszítsd el.

Lehet, csak nagyon boldog. De ha sokszor bunkózik veled, akkor miért kedveled?

2017. jún. 2. 00:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit jelent az hogy bunkózott veled, én is szoktam pirítani a csajokat, szekálni őket, ez nem gonoszság (mert soha nem tiszteletlenül/megalázóan). szóval nálad nem tudom mit jelent, lehet ő is csak így van veled, ha kettesben meg szépen elbeszélgettetek. biztos csak a haverjai előtt volt olyan amilyen. A leírtak alapján nagyon rendes lány vagy, sajnálom hogy miatta szomorkodsz. Nem hiszem hogy fájdalmat akar neked okozni. Biztos nem tudja hogy bejössz neki, ő meg kapott egy "lehetőséget" és szerzett egy barátnőt. Én is inkább a biztosat választanám, főleg ha olyan szép mint ahogy elmondtad. De te is találsz majd valakit, talán még vele is összejöhet mert 18 évesen még nem hiszem hogy egy életre elkötelezi magát! Persze csúnya dolog lenne ebben reménykedni, de statisztikailag kevés esélye van, hogy örökké együtt lesznek. 22f
2017. jún. 2. 01:53
 4/8 A kérdező kommentje:

Régebben többször ajánlgatta nekem a volt sulijából a haverjait (12.-ben jött hozzánk), és mondtam, hogy nem kell senki, nekem csak egy fiú kell. Mire ő: " ez a baj". Szerintetek tudhatta, hogy rá gondolok, és ezért mondta? Ő meg folyton azt hangoztatta, hogy alig várja az egyetemet, hogy minden este más lánnyal aludjon, neki nem kell barátnő, erre tessék.

Most meg a haverja (aki mellette ült a fakton), mondta barátnőmnek, hogy ő majd összehoz az egyik barátjával. És pont most. Szerintem ő tuti tudta, hogy bejön nekem, és megsajnált. Sőt, akár együtt is megbeszélhették, hogy szerintük nekem bejön.

Vagy ez már túlgondolás? :D

Amúgy köszönöm az eddigi válaszokat, ment a zöld pacsi! 🙂

2017. jún. 2. 22:01
 5/8 anonim válasza:

Én is voltam hasonló helyzetbe, mint az a fiú.

Én is gondolkodtam ezen, hogy ezt kéne csinálni vele, de én se tudom miért. Fáj ki mondani, de jól esne.

Szerencsére még soha se tettem ilyet, és nem is szeretnék.

Szerintem ez egy fiú "betegség" lehet.

17/F

2017. jún. 4. 22:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia, 3# vagyok

Itt 70%ban a női kérdezők igazából kisfiúk, de szerencsére rád nem kell gyanakodnom, mert csak egy nő bonyolíthatja így túl a dolgokat! :D

Össze akarnak hozni valakivel, hát adj neki egy esélyt ha szimpatikus a srác, de nem kell erőltetni. Velem is csinálták ezt régen, nekem kellemetlen volt, hogy odadobtak nekem valakit "nesze itt van kell vagy nem" alapon én meg nem is ismertem, így hogy mondjak neki igent vagy nemet aztán csak a magyarázkodás ment. Szerintem kicsit túlgondolod a dolgokat, de kitudja :)

2017. jún. 4. 22:39
 7/8 A kérdező kommentje:

#5, úgy érted, hogy késztetést éreztél arra, hogy még egyet rúgj szegény lányba? :D Mondjuk legalább benned volt annyi emberség, hogy mégsem tetted meg.

#6, mondta már pár fiú, hogy "túlságosan nő vagyok".:DD

A srác nem gondolta amúgy komolyan, csak viccből mondta az összehozást.:)

2017. jún. 6. 00:36
 8/8 anonim válasza:

#5 vagyok.

Kérdező: Lányok is szoktak hasonlókat csinálni (persze vannak kivételek, remélem te se vagy az a típus. :D) és nekünk fiúknak is k*rvára tud fájni ha szeretjük azt a lányt :D Persze azért nem csinálnak olyanokat hogy társaságba kiközösítik,de azért ja vannak durva dolgok is :D

Amúgy ha lenne hasonló kérdésed írj privátot pár napon belül válaszolok ;)

2017. jún. 17. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!