Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Gonosz dolog, amit tettem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gonosz dolog, amit tettem?

Figyelt kérdés
Egy barátnőmnek tudom, hogy tetszik egy fiú. Egyszer eléggé a pohár fenekére néztünk ketten, mikor az a lány nem volt ott, és hát megtörtént a csók, emellett folytak a fiú szájából a kedves bókok. Fogalmam sincs, hogy tetszem-e a fiúnak, vagy csak az ital tette. De mindig volt bennem egyfajta sejtés, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, de ennél többre még csak nem is gondoltam. Szóval azóta az eset óta is beszélgetünk a fiúval, fogalmam sincs, hogy tetszem-e neki, mindenesetre teljesen normálisan csevegünk, csak arról nem beszélünk. 17/l

2016. jún. 15. 15:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem :3, nem bűn szeretni :3

17F

2016. jún. 15. 16:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Épp ez az. Nem tudom, hogy szeretem-e. Nekem ez egy kicsit olyan futó kaland volt, de igazából nem bánnám ha lenne folytatása, mert nagyon élveztem, és a fiú is elképesztően édes.
2016. jún. 15. 16:12
 3/10 anonim ***** válasza:
14%

1 megkérdezed a srcácot!

2 Megkérdezed a barátnődet!

3 Ha minden okés jártok.

Vagy csinálhatod igazi nők módjára. Elszereted, barátnődet elhordod mindenféle szutyoknak.

Előtte meg jó pofizol.

Ne gyertek azzal hogy nem így megy. 6 csajjal dolgozm egy műszakban.

2016. jún. 15. 16:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Azzal a lánnyal eléggé megfakult már a barátságunk. Nem jópofizok előtte, viszont nem is bunkóskodok. A fiúval konkrétan nincs egy közös óránk sem, köszönőviszonyban voltunk, igazán a csók után kezdett irogatni, meg beszélgetni. Gátlásos tipusnak gondolom, én pedig az ellentéte vagyok, de sajnos nem tudok nem szemet vetni az ilyen aranyos pasikra. Egyszer csak azt vettem észre, hogy az ajkaim az övén vannak, és szinte kizáródott a külvilág. Nagyon élveztem, de nem hiszem, hogy tudnánk járni. Ilyenkor utálom magam.
2016. jún. 15. 16:27
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

17 vagy.

Simán belefér egy kis laza kapcsolat.

persze ha srác is bele megy.

A végén még komoly is lehet. Egy próbát csak megér nem?

2016. jún. 15. 16:33
 6/10 anonim válasza:
Nem gonosz, ez a te èleted, legyèl boldog.
2016. jún. 15. 19:40
 7/10 anonim ***** válasza:

"Gátlásos tipusnak gondolom, én pedig az ellentéte vagyok,"

Igen, látni,hogy gátlástalan vagy. :)

3 eltántorító dolgot tettél:

- keresztbe tettél egy "barátnődnek"

- részeg voltál

- részegen csókolóztál, rendkívül felszínes tevékenység.

Nálad százával találnék jobbat, de ha a srácnak te vagy a színvonal, akkor biztos összeilletek.

2016. jún. 15. 22:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg
2016. jún. 16. 03:18
 9/10 anonim válasza:
a #3-mason szakadoK! : )))
2016. jún. 16. 09:27
 10/10 anonim válasza:

Szóval te, gátlástalan 17 éves mindig szemet vetsz az aranyos pasikra.

Ááhhh, kicsit sem vagy kurrr.va.

2016. jún. 20. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!