Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gonoszság kislányt (2,5 éves)...

Gonoszság kislányt (2,5 éves) nagyon fiúsra megnyírni?

Figyelt kérdés
2,5 éves lányomat nagyon rövidre meg akarom nyírni, nyár elején, hogy szellősebb legyen neki.Megkérdeztem és azt mondta, jó, de nem akarok traumát neki.

2017. máj. 12. 14:04
1 2
 1/16 anonim válasza:
25%
Igen az.
2017. máj. 12. 14:13
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
nyáron mindig kösd fel neki a feje tetejére
2017. máj. 12. 14:17
 3/16 anonim válasza:
74%
szerintem nem, nyílván próbált valahogy lányosra hagyni, vagy csatot/masnit rakni a hajába, hogy feltünő legyen, kislány. De igazából neki segítesz, szóval nem
2017. máj. 12. 14:18
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne teljesen nyiratsd le, hanem valami lányos, de rövid frizurát keress. Elég ha a nyaka fölé ér, akkor már eléggé szellőzik.

[link]

Ez nem tetszik?

2017. máj. 12. 14:21
 5/16 anonim ***** válasza:
84%

Nekem mindkét lányomnak nyárok 2-3 cm-es haja volt, és sokkal jobb volt nekik, mint akiknek "felkötötték" a hosszú hajat, akármennyit pacsálhattak, ha vizes lett, 5 perc alatt száraz volt, ha összeköszölták (homok, hasonlók), 5 perc alatt tisztára mostuk, nem kócolódott össze, nem kellett fésüvel/keféve tépni.

Soha semmi bajuk sem volt ezzel, a hajuk egészségesebb amradt, mint akiknek kicsinek hosszú volt.

Késöbb, amikor akarták, akkortól hosszabb volt, ma fiatal nöként mindkettönek gyönyörü, sürü félhosszú haja van.

2017. máj. 12. 14:23
 6/16 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nyírd meg nyugodtan. Meg is kérdezted. Praktikus a kis rövid haj.
2017. máj. 12. 14:29
 7/16 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ilyen kislánynál pici tüsire nyírt haj is belefér.Nyírd meg jól, erősebb lesz a haja.
2017. máj. 12. 14:46
 8/16 anonim ***** válasza:
85%

Urban legend, hogy erősebb lesz a haja, genetika kérdése, hogy kinek erős a haja vagy nem, kinek sűrű stb..

Én is azt mondom, hogy legyen rövid, de valami lányosabb verziót próbáljatok ki.

2017. máj. 12. 14:56
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Először akkor valami hosszabbat próbálunk ki és ha az nem jó, akkor nyírom meg fiúsra.
2017. máj. 12. 15:08
 10/16 Sunshinedoll ***** válasza:
62%
Édes istenem, azt mondta a kislány, hogy jó, nem? Némelyik cis embertől agygörcsöt tudok kapni :D
2017. máj. 12. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!