Gonoszság kislányt (2,5 éves) nagyon fiúsra megnyírni?
Szerintem ne teljesen nyiratsd le, hanem valami lányos, de rövid frizurát keress. Elég ha a nyaka fölé ér, akkor már eléggé szellőzik.
Ez nem tetszik?
Nekem mindkét lányomnak nyárok 2-3 cm-es haja volt, és sokkal jobb volt nekik, mint akiknek "felkötötték" a hosszú hajat, akármennyit pacsálhattak, ha vizes lett, 5 perc alatt száraz volt, ha összeköszölták (homok, hasonlók), 5 perc alatt tisztára mostuk, nem kócolódott össze, nem kellett fésüvel/keféve tépni.
Soha semmi bajuk sem volt ezzel, a hajuk egészségesebb amradt, mint akiknek kicsinek hosszú volt.
Késöbb, amikor akarták, akkortól hosszabb volt, ma fiatal nöként mindkettönek gyönyörü, sürü félhosszú haja van.
Urban legend, hogy erősebb lesz a haja, genetika kérdése, hogy kinek erős a haja vagy nem, kinek sűrű stb..
Én is azt mondom, hogy legyen rövid, de valami lányosabb verziót próbáljatok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!