Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szabadulhatnék meg a gyötrő emlékektől?
Bocsánat, ha hosszú lesz.
Több mint egy éve volt, de még mindig nagy dühöt és utálatot érzek. Az egy dolog, hogy mint kiderült, csomószor csalt, kihasznált, hülyének nézett. A szakítás után zaklatott, a holmim nem adta vissza, semmit, rendőrségnek nem nyitott ajtót, oké, gondoltam, legyen boldog vele akkor.
Utána hívogatott, borzasztó dolgokat írt nekem, hogy nem vagyok életre való, felsorolt csomó mentális betegséget, ami szerinte nekem van, meg hogy meg fogom ölni magam, és úgy jött ki, hogy ő nem akart velem maradni ezek miatt. Csak lestem, mert ezeknek semmi alapja nincs. Mindent összefirkált, ami bántó, persze csak miután leesett neki, hogy nem fog visszakapni.
Tudom, hülye vagyok, hogy ezen rágódok ennyi idő múlva. Egyébként azért hagytam el, mert szerelmes lettem valaki másba, de teljesen tisztességesen kezeltem az egészet, azóta együtt élünk, babát várunk. Mégsem tudok megszabadulni teljesen a dühömtől. Tudom, meg kellene bocsátanom, hogy tovább tudjak lépni, de ezt hogy tegyem meg???
Remélhetőleg csak a sértett önérzeted miatt nem tudsz szabadulni a dühtől. Sajnos valószínűbb, hogy nem egészen. Így kicsit felelőtlenség volt új kapcsolatba menni, rendezned kell magadban ezt az egészet.
Először is szakíts meg minden kapcsolatot vele, véletlenül se lásd a fényképét, semmit.
Aztán találj valami elfoglaltságot, amivel nem rá gondolsz. Mivel babát vársz borzasztó furcsa számomra, hogy ez nem elég önmagában...
Hagyd már a csudába, éld a saját életedet, foglalkozz a mostani pároddal és a születendő babátokkal.
Párod helyében meg nem valószínű, hogy belementem volna ilyen kapcsolatba veled, ha tudom, még nem vagy túl rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!