Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szabadulhatnék meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szabadulhatnék meg ezektöl a jelzöktöl?

Figyelt kérdés

Nincs problémám az ismerkedéssel, elég sok lány kezdeményez nálam - köztük olyanok is, akik viszonylag sokmindenkinek tetszenek -, illetve ha én kezdek beszélgetni valakivel, azt is szívesen szokták folytatni. Azt vettem észre, hogy ahogy közelebb kerülünk egymáshoz, egyre inkább aranyosnak, cukinak, édesnek tekintenek, és én egyáltalán nem erre vágyom, nekem ez nem számít bóknak, nem tudom jó néven venni. Kicsit úgy érzem magam ilyenkor, mintha a plüssállatuk lennék, nem tudom így férfinak érezni magam mellettük. Mindig szóba szoktam hozni, de mintha ösztönösen törnének elö belölük ezek a szavak, ahogy ismerkedünk.

Gondolkodtam, miért lehet ez, alacsony vagyok, de volt olyan is, aki aranyosnak hívott mielött még tudta volna ezt, neten. Az arcom borostás szokott lenni (nem foltokban), ez sem gondolom, hogy fiatalítana. Önálló vagyok teljesen, tehát az anyu pici fia effektus is kizárható. A hangom sem vékony, söt, épp ellenkezöleg. Tény, hogy nem élek kicsapongó életet, záróvizsgámra készülök, dolgozom, nem szoktam cigizni, füvezni, cuccozni, balhézni vagy üzletelni dolgokkal, de szerintem ezek még önmagukban nem adnak okot a cukizásra. Mitöl lehet mégis? Ha már kialakult egy kapcsolat, nagyon ragaszkodó tudok lenni, érzelmesnek, odaadónak, és nyugodtnak tartom magam, de ezt egyrészt ismerkedéskor még csak sejteni lehet, másrészt ezeken nem szeretnék változtatni. Attól tartok, hogy esetleg késöbb egy hasonló lánynak pont az "aranyos" kisugárzásom miatt nem fogok kelleni.

Hogyan tudnám elkerülni ezeket a jelzöket anélkül, hogy ezeken az alapvetö tulajdonságaimon változtatnék? Esetleg hogyan keltsek kicsit férfiasabb hatást?

(A nagy Ö mellett a hosszú ö-t is keresem, az ugyanis nincs a klaviatúrán :) Elnézést, ha ez zavarja az írásképet.)

21/F

2016. febr. 23. 15:40
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Most az jobb szerinted, ha úgy nézel ki, mint valami vérengző állat és az első szentimentálisabb/érzékenyebb pillanatban megkapod a nőtől, hogy "gáz vagy ember!" és mindig játszani kell a kemény gyereket?

Én még kerülhetek ebbe... :S

2016. febr. 23. 15:44
 2/24 anonim ***** válasza:
Ez itt nem ismerkedős oldal. Miért nem fogjátok már fel????
2016. febr. 23. 15:46
 3/24 anonim ***** válasza:

Elvtársam, hol volt ilyenről szó...?

2016. febr. 23. 15:47
 4/24 A kérdező kommentje:
A vérengzö állat, és a cuki fiú közötti átmenetet szeretném eltalálni. Nem játszanám soha a kemêny gyereket.
2016. febr. 23. 15:50
 5/24 anonim ***** válasza:

hát nem tudom.

nálunk van egy tanár, 30 körül lehet, 170 centi magas kb, nem gebe, szerintem átlagos, kicsit vékony a testalkata, borostás mindig, ingeket hord főleg, nem vékony, komolyan veszi a munkáját, nagyon jó tanár, művelt, intelligens, több nyelven beszél, és mégis ő a világ legcukibb kis ölelgetnivaló pasija :D imádnivaló :D

de látod, leírva ő se hangzik cukinak, de mégis az. ez az összkép miatt van, szerintem ezen nem tudsz változtatni. (bár engem az, hogy valakit cukinak tartok egyáltalán nem akadályozna meg abban, hogy összejöjjek vele)

2016. febr. 23. 16:09
 6/24 anonim ***** válasza:
bocsi, nem olvastam át mielőtt elküldtem, kicsit összevissza :D
2016. febr. 23. 16:12
 7/24 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk elvtársak semmiben.

A kérdésre a válasz: eléggé nyilvánvaló hogy a kérdés mögött hátsó szándék van.

2016. febr. 23. 16:13
 8/24 A kérdező kommentje:
Én is szeretem az ingeket, és a magasságunk is hasonló. Ezek szerint a korral sem járok jól késöbb...:)
2016. febr. 23. 16:15
 9/24 anonim ***** válasza:

Elvtársam, ön paranoiában szenved...

2016. febr. 23. 16:15
 10/24 anonim ***** válasza:

8

hát, lehet nem :D de nálunk a lányok többségének tetszik ez a tanár, szóval nyugi :D lesz olyan akinek bejön :)

2016. febr. 23. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!