Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szabadulhatnék meg ezektöl a jelzöktöl?
Nincs problémám az ismerkedéssel, elég sok lány kezdeményez nálam - köztük olyanok is, akik viszonylag sokmindenkinek tetszenek -, illetve ha én kezdek beszélgetni valakivel, azt is szívesen szokták folytatni. Azt vettem észre, hogy ahogy közelebb kerülünk egymáshoz, egyre inkább aranyosnak, cukinak, édesnek tekintenek, és én egyáltalán nem erre vágyom, nekem ez nem számít bóknak, nem tudom jó néven venni. Kicsit úgy érzem magam ilyenkor, mintha a plüssállatuk lennék, nem tudom így férfinak érezni magam mellettük. Mindig szóba szoktam hozni, de mintha ösztönösen törnének elö belölük ezek a szavak, ahogy ismerkedünk.
Gondolkodtam, miért lehet ez, alacsony vagyok, de volt olyan is, aki aranyosnak hívott mielött még tudta volna ezt, neten. Az arcom borostás szokott lenni (nem foltokban), ez sem gondolom, hogy fiatalítana. Önálló vagyok teljesen, tehát az anyu pici fia effektus is kizárható. A hangom sem vékony, söt, épp ellenkezöleg. Tény, hogy nem élek kicsapongó életet, záróvizsgámra készülök, dolgozom, nem szoktam cigizni, füvezni, cuccozni, balhézni vagy üzletelni dolgokkal, de szerintem ezek még önmagukban nem adnak okot a cukizásra. Mitöl lehet mégis? Ha már kialakult egy kapcsolat, nagyon ragaszkodó tudok lenni, érzelmesnek, odaadónak, és nyugodtnak tartom magam, de ezt egyrészt ismerkedéskor még csak sejteni lehet, másrészt ezeken nem szeretnék változtatni. Attól tartok, hogy esetleg késöbb egy hasonló lánynak pont az "aranyos" kisugárzásom miatt nem fogok kelleni.
Hogyan tudnám elkerülni ezeket a jelzöket anélkül, hogy ezeken az alapvetö tulajdonságaimon változtatnék? Esetleg hogyan keltsek kicsit férfiasabb hatást?
(A nagy Ö mellett a hosszú ö-t is keresem, az ugyanis nincs a klaviatúrán :) Elnézést, ha ez zavarja az írásképet.)
21/F
Attól még nem vagyok paranoid mert egy kérdésben meglátom az igazságot:/
Egy torz igazságot látsz, a paranoia lencséjén át. Vigyázz a telfonról is lehallgatnak! A közértes néni jelent a titkosügynökségnek!
Ezt jelentenem kell a KGB összeköttetőmnek. Készüljön az érkezésükre. A következő éveket szibériában fogja tölteni.
Te mekkora agyatlan barom vagy mondták már?
Ön pedig kérem, nem más, mint egy nyugati kapitalista felforgató. Nem méltó az elvtárs megszólításra. Örülök, hogy már sikerült felderítenünk bomlasztó munkasságát - tudja, mi mélyen elítéljük a proletár internacionalizmust semmibevevő, a nézeteinket aláásó nézeteket, a nemzeti korlátoltságot és a burzsoá nacionalizmust.
Ön, felforgatóként készülhet a vallatásra. Brezsnyev örülni fog a jó fogásnak.
Hiába, ahogy nagy titkárunk mondta: "munkánknak vannak még gyengeségei, a megoldadó feladatok nagyok"
De most egyel kevesebb.
Nem olvastam minden hozzászólást.
Figyi, szerintem ez egy mondvacsinált probléma. Eleve úgy kezded, hogy "elég sok lány kezdeményez nálam". Örüljél neki, ez nem sok embernek adatott meg! És ez a cukizás istenem... Én például cukinak hívom a nekem tetsző fiúkat, vagy az udvarias fiúkat, a tisztelettudó fiúkat, és a kis komolyakat is. Nincs ebben semmi.
Egyébként milyen jelzőre vágynál? Most az szeretnéd, ha mondjuk férfiállatnak hívnának? Mert így nem tudom elképzelni, hogy mit vársz azoktól a lányoktól.
Vagy mondjuk az én helyzetem: Engem MINDEN fiú, aki nekem valaha megtetszett, egy szóval bírt jellemezni, ez pedig a furcsa. Az összesnek elhagyta a száját, mert én FURCSA vagyok. Na ez az ami nem jó érzés, amikor te vagy a furcsa lány, és csak távolról tetszel másoknak. (Bocsi, kicsit kiakasztott a kérdés, nem vagyok a toppon, 10 perce álltam föl a tételeimtől, és a múltkori srác (na nála is én kezdeményeztem) finoman szólva le se sz*r, szóval igen, jelen pillanatban a férfigyűlölő hangulatomban fogtál ki, ami úgy elmúlik, aztán megint kijön stb. Na szóval fogadd el, hogy szerencsés vagy, és ne törődj ezzel! A legtöbb kicsit is kedves fiút cukinak hívják, és a tévhittel ellentétben ez kellene a lányoknak)
18/L
"A nagy Ö mellett a hosszú ö-t is keresem, az ugyanis nincs a klaviatúrán :)"
Haha! Tényleg cuki vagy:) Szerintem ne aggódj ezen! Szórakoztasd el így a lányokat és imádni fogják a humorodat. Legyél határozott és magabiztos, akkor biztosan ők is többet akarnak majd. Nem kell szabadkozni semmi miatt! Én például most azért nem nagyon írok egy fiúnak, mert az első levelében háromszor kért elnézést azért, mert "zavar"...Elég idegesítő ez a "bocs, hogy élek" effektus.
Egyébként az sem olyan nagy baj, ha néha kicsit "kicsapongsz", menjél el bulizni/koncertezni, ott is lehet ismerkedni.:)
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!