Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szabadulhatnék meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szabadulhatnék meg teljesen az expasimtól? Tönkre teszi az életemet.

Figyelt kérdés
Pár hónapja szakítottam a sráccal több éves kapcsolat után. Tudom,hogy ezzel nagyon megbántottam,de nekem már nem volt rendben a kapcsolat. azóta rá van szállva a családomra. rólam pletykál,unokatesómékhoz jár,hozzánk is,ha nem vagyok itthon és próbálja bemocskolni az új páromat. ma kivételesen itthon voltam,amikor jött. elkezdte nekem taglalni,hogy milyen jó kapcsolatban van a családommal. csakhogy viszi őket a rosszba és nem is tűnik fel nekik,hogy milyen szemétláda. felhúzta az agyamat,elküldtem a fenébe... utána pedig össze vesztem a szüleimmel,hogy miért avatkozok mások életébe. (nem nézem jó szemmel,hogy a rokonaim vele lógnak) Nem tudom mit tegyek. 18/L
2015. márc. 14. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha-ha. Ha már megbántottad... Most jön a revans! Nyílván nagy bűn miatt kellett kidobnod... Mint "jött a nálánál szebb Gyurika... Vagy csak simán nem volt már meg az szép audija...
2015. márc. 14. 16:09
 2/6 A kérdező kommentje:
nem tudhatod eleve,hogy mi volt a probléma a kapcsolattal,de az nem is ide tartozik. egyáltalán nem a pénzről,vagy más pasiról szólt a dolog,hanem a komoly problémákról. nem ezzel kapcsolatba kértem válaszokat.
2015. márc. 14. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Akkor költözz ki az USA-ba. A többi embernek nem szabadhatod meg kivel barátkozzanak. Ha az exed meg a ronokaid haverok - így jártál.

2015. márc. 14. 16:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú háborúra készülj fel. Az ilyen megszállott tipusú embereknek akar évekbe telhet egy szakítás feldolgozása, extrem esetben 6-8 év is lehet. Volt mar "szerencsém" ilyenhez lanyban.
2015. márc. 14. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mutass rá, mit művel. És hívd fel a többiek figyelmét is erre. Mocskos kis manipulátor.

Megszoksz vagy megszöksz. Szökj meg, ha a rokonaid nem értenek a szép szóból (és felvilágosításból), ha nem látnak át a szitán, nem szabad tovább mérgezned magad. Kerüld őket, amennyire csak lehet. Nehéz lesz, és ezt, mint végső megoldás javaslom, de magadat kell előtérbe helyezni mindenkivel szemben.

Ha már nagyon elfajul a dolog, és az exed is átesik a ló túloldalára, jelentsd fel zaklatásért (persze a bizonyítékokat is mutasd fel).

2015. márc. 14. 16:23
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a megértő válaszokat.

a családomat is csak óvni próbálom tőle.

mióta nem vagyunk együtt,iszik és sokszor keresztbe tett nekem. az új párommal kiegyensúlyozott kapcsolatom van,de ő sem nézi ezt jó szemmel. majd igyekszem leállítani ezt az őrületet.

2015. márc. 14. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!