Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szabadulhatnék meg ezektöl a jelzöktöl?
Nincs problémám az ismerkedéssel, elég sok lány kezdeményez nálam - köztük olyanok is, akik viszonylag sokmindenkinek tetszenek -, illetve ha én kezdek beszélgetni valakivel, azt is szívesen szokták folytatni. Azt vettem észre, hogy ahogy közelebb kerülünk egymáshoz, egyre inkább aranyosnak, cukinak, édesnek tekintenek, és én egyáltalán nem erre vágyom, nekem ez nem számít bóknak, nem tudom jó néven venni. Kicsit úgy érzem magam ilyenkor, mintha a plüssállatuk lennék, nem tudom így férfinak érezni magam mellettük. Mindig szóba szoktam hozni, de mintha ösztönösen törnének elö belölük ezek a szavak, ahogy ismerkedünk.
Gondolkodtam, miért lehet ez, alacsony vagyok, de volt olyan is, aki aranyosnak hívott mielött még tudta volna ezt, neten. Az arcom borostás szokott lenni (nem foltokban), ez sem gondolom, hogy fiatalítana. Önálló vagyok teljesen, tehát az anyu pici fia effektus is kizárható. A hangom sem vékony, söt, épp ellenkezöleg. Tény, hogy nem élek kicsapongó életet, záróvizsgámra készülök, dolgozom, nem szoktam cigizni, füvezni, cuccozni, balhézni vagy üzletelni dolgokkal, de szerintem ezek még önmagukban nem adnak okot a cukizásra. Mitöl lehet mégis? Ha már kialakult egy kapcsolat, nagyon ragaszkodó tudok lenni, érzelmesnek, odaadónak, és nyugodtnak tartom magam, de ezt egyrészt ismerkedéskor még csak sejteni lehet, másrészt ezeken nem szeretnék változtatni. Attól tartok, hogy esetleg késöbb egy hasonló lánynak pont az "aranyos" kisugárzásom miatt nem fogok kelleni.
Hogyan tudnám elkerülni ezeket a jelzöket anélkül, hogy ezeken az alapvetö tulajdonságaimon változtatnék? Esetleg hogyan keltsek kicsit férfiasabb hatást?
(A nagy Ö mellett a hosszú ö-t is keresem, az ugyanis nincs a klaviatúrán :) Elnézést, ha ez zavarja az írásképet.)
21/F
Köszönöm az utolsó két válaszolónak! :)
Én is udvarias vagyok, tisztelettudó, és általában komoly. Nincs különösebb elvárásom, de ezektől az édesgetésektől sokszor furcsa érzésem van. Szeretem a törődést, de ettől még szeretnék megmaradni férfinak, és nem mondjuk a lány öccsének.
A bocs hogy élek effektus se jellemző rám túlzottan :) Viszont úgy vettem észre, hogy ezt a fajta kedvességet, humort hamar megunják a lányok, és egy idő után elkezdenek másra vágyni. Bulizni azért el szoktam járni, ha van társaság, bár ott nem vagyok túl kezdeményező. Ismerős ismerősével, vagy ha alapból lánnyal megyek akkor vele előfordult már egy kis ez-az, de teljesen ismeretlenekhez nem szoktam odamenni.
érdemben nem nagyon tudok hozzászólni, bocsi, de nagyon szimpatikus amit és ahogyan írsz :)
szerintem ha alapvetően határozott vagy és nincs gondod az ismerkedéssel, ne törődj ezzel a jelzővel. én is mondtam már férfias pasira, hogy cuki, amikor kedves/udvarias volt :D kicsit el van túlozva az irtózás ettől a szótól :D
Igen, túlreagálod :)
Párom is alacsony, ráadásul kisfiús arca van, amiről az én kedvemért le is szedi a borostát, és összességében úgy néz ki, mint egy 17-18 éves tini (ráadásul szőke haja van, zöld szemekkel), pedig 23 éves, a második diplomájáért tanul. Mindemellet kis bolondos jellem, sokat ökörködünk, piszkáljuk egymást. Rá se nagyon tudok mást mondani, mint hogy cuki, de minden alkalommal olvadozok, mikor meglátom. Sose éreztem magam ennyire szerencsésnek. Kedves, ragaszkodó, törődik velem... Szóval a leírásod alapján jozzád hasonló, csak ő meg se próbál komoly lenni, ha nem szükséges.
Maximálisan szerethető ez a típus, sok lánynak bejön, csak ne érezd degradálónak a cuki meg aranyos jelzőket, és ne háborogj feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!