Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szabadulhatnek meg az exem irant erzett gyulolettol?
3,5 even keresztul jatszott velem, de nem volt hajlando komolyabbra forditani a kapcsolatunkat, majd megismerkedett egy kulfoldi lannyal, es a tudtom nelkul online kapcsolatot kezdett vele, a mi kapcsolatunkkal parhuzamosan.
3 honappal kesobb epp szinhazjegyunk volt egyutt, es rendkivul szokatlan modon teljesen mogorva es bunko volt egesz este, beszologatott nekem, latvanyosan untatta a mondandom, iszonyat paraszt volt. Veszekedest nem sikerult kiprovokalnia, de utana felhuztam az orrom es nem kerestem, es o se engem. Mint kesobb kiderult, akkoriban fordult a kapcsolata a masik lannyal igazan komolyra. Az egesz dramai hirtelenseggel jott, egy nappal az ominozus randi elott meg teljesen normalisan, kedvesen viselkedett velem.
3 honap mulva nagy csinnadrattaval eljegyezte a masik lanyt. A kezdeti sokk utan lenyeltem a buszkesegemet es irtam neki egy kedves gratulalo e-mailt, nehogymar azt erezze, hogy ezek utan meg itt acsingozok utana, ertitek. Annyit birt visszairni, hogy:
"Koszi :) Alig varom, hogy bemutassam neked Jennyt :)"
Azota fortyog bennem a gyulolet. Elkezdtem sportolni, a karrieremre koncentralni meg uj baratokat szerezni, hogy ne legyen sok idom semmittenni, mert valahanyszor van akar egy kis szabadidom is, mindig elkezdek ezen rugozni, jon az onsajnalat, a gyulolet, a parnaba zokogas. De mar kezdek nagyon kifaradni, teljesen tulhajszolom magam, most is valami virusfertozes dontott le a labamrol es tuti az is benne van, hogy soha nem hagyom magam rendesen pihenni, ket vegen egetem a gyertyat.
Objektiven mi a velemenyetek a srac viselkedeserol? Es mitevo legyek?
A csávó viselkedése olyan cliché, hogy megfogalmazhatatlan.
Mit tegyél:
-Először is egy törvényszerűség: a gyűlöletnek, ha hagyod kifutni, mindig bosszú a vége-
Elmondom én mit tettem a magam gyűlöletével. Az én gyűlöletem nem párkapcsolati eredetű volt, hanem családon belüli erőszakból eredő. Bármeddig elmentem volna, hogy felnőve megmutassam az illetőknek, hogy milyen érzés kicsinek és védtelennek lenni.
A tervek egyre kegyetlenebbek lettek, egyre részletesebbek, mígnem megijedtem magamtól, és elgondolkoztam.
Itt jön be a képbe a Te gyűlöleted. Valójában nem két, hanem három végén éget(t)ed a gyertyát. A gyűlöleted önmagában is olyan terhet ró a testedre, amivel addig nem szembesülsz, míg le nem kerül a válladról. Én az egómon keresztül gyűztem le a gyűlöletem, bár megvallom így leírva ez igen hülyén hangzik. Megkérdeztem magamtól "ér ez a darab salak annyit, hogy tönkre tegyem magam?", "egyenrangúnak érzem magam vele?", "le akarok süllyedni arra az ember alatti szintre, hogy esetleg bosszút álljak?", "befolyásol-e valójában az ami történt, akadályoz, netán meghatározza-e azt, hogy mennyit érek, mint ember?"
A tanácsom az, hogy kérdezd meg magadtól ezeket, és attól függően, hogy mik a válaszok, próbálj meg tárgyilagosan leásni a gyűlöleted okáig. Mert a gyűlölet oka és forrása nem ugyanaz. A forrás a szélhámos hímegyed. Az ok pedig az, ami "berobbantotta" ezt az érzést.
Már leküzdötted egyszer a büszkeséged és írtál neki, nincs miről beszélnetek.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!