Gonoszság kislányt (2,5 éves) nagyon fiúsra megnyírni?
Figyelt kérdés
2,5 éves lányomat nagyon rövidre meg akarom nyírni, nyár elején, hogy szellősebb legyen neki.Megkérdeztem és azt mondta, jó, de nem akarok traumát neki.2017. máj. 12. 14:04
11/16 anonim válasza:
Nekem ovis korom vegeig rovid volt. Akkoriban egyaltalan nem torodtem azzal h hogy nezek ki.
12/16 anonim válasza:
Inkább kösd fel. Lehet hogy szellősebb a rövid, de a hosszabb véd a napszúrástól.
13/16 anonim válasza:
ha azt mondta hogy jó neki röviden, és nem zavarja, akkor miért ne? az lenne gonoszság ha akarata ellenére vágnád le neki. szerintem is tüsi helyett valami formásabbat vágass. lehet nagyon rövid, de ne csak ilyen nyírjuk le egy hosszra és kész.
14/16 A kérdező kommentje:
Túlestünk a nyíráson. Teljesen jól fogadta, tetszik is neki. Vettem egy nagy levegőt és megcsináltam a nagyon rövidet, cuki kis tüsi lett.
2017. máj. 17. 10:14
15/16 anonim válasza:
Akkor jól döntöttél. Én is levágatom nyárra a lányom haját fiúsra.
16/16 A kérdező kommentje:
Levágattad a lányod haját? Nálunk télen hosszabb volt a haja, de nyárra megint sünire nyírom.
2018. ápr. 9. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!