Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás! Ez így gonoszság, vagy korrekt?
Hamarosan találkozunk. Áthívom magamhoz,odaadom a karácsonyi ajándékát,ő is az enyémet,bontunk egy vmi italt,aztán szakítunk. Ő megmondta,hogy már nem úgy érez,és bizonytalan,hogy kell-e neki kapcsolat. Szerintetek ez így rendben van? Így én sem látom értelmét ennek. Rosszban nem vagyunk,összeveszni nem szeretnénk,hiszen egy suliba járunk,így nap mint nap találkozni fogunk (egyetem). Köszönünk egymásnak,ha összefutunk. Jól éreztük magunkat,de nem működik.
Hazaengedjem szakítás után egyedül,vagy felajánljam,hogy elkisérem haza?
Szerintem korrekt.
Ezt így békésen a legjobb.
Ha valami nem működik nem bűn szakítani, a barátság pedig maradhat.
Nem pont barátságra gondoltam,de én nagyon szeretem ezt a dögöt még mindig,és annyi minden közös van/volt bennünk,hogy hihetetlen. Minden 3. mondatunk ugyanaz volt,amit egyszerre mondtunk ki,óvodai jelünk is ugyanaz volt, akármikor megnevettettük egymást,és tényleg jó társ,de a kapcsolat nem működik.
Néha néha beszélünk egy keveset,de én szeretem magam túltenni rajta. Ha meg találnék egy másik lányt,gondolom nem örülne neki,ha barátkoznék vele. Meglátjuk,hogy alakul.
Előtte terveztünk egy mozit is közösen,szerintetek arra elmenjünk,vagy inkább ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!