Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azt terjeszti a volt exem,...

Azt terjeszti a volt exem, hogy impotens vagyok. Jogos, hogy bosszút akarok állni?

Figyelt kérdés

Tehát nagyon stresszes időszak után voltam túl:/munka/pénz/stb, és hát tény el kellett mennem orvoshoz, mert nem ment úgy így a szex nem tudtam ott lenni fejben sem sehogyan. Éppen ezért el is küldtem őt, mert nem akartam neki csalódást okozni és tudtam hogy nem várja meg amíg egy picit helyre jövök.

Aztán mostanában kicsit összekaptunk, mert megpróbáltam vele normálisan megbeszélni a dolgokat és ő azt hitte, hogy ő ezért nekem többet számít mint én neki nem tudom.

Lényegében megmondta, hogy elfogja terjeszteni azt, hogy impotens vagyok.

Nagyon felidegesített, hogy ezt mondta és tudni illik neki van egy halott petefészke, és ügyetlen is volt az ágyban. Soha nem akartam ezzel megbántani, mivel komoly témáról van szó ha egészségről beszélünk. Viszont most mégis megírtam neki, hogy ok "a halott petefészkű ügyetlen nőkre is nagy a kereslet, majd meglátod".

Egyébként nem áll szándékomban terjeszteni ezt róla, ha csak vissza nem hallom valahol azt amit ő akar terjeszteni.

Nagyon gyerekesnek, és undorítank tartom ezt az egész dolgot...de őszintén szólva nagyon megsértett ezzel.

Mit kéne tennem ilyen helyzetben??

25f

2016. dec. 7. 14:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem szep dolog ilyen dolgokat terjeszteni az emberrol, de ha te nekiallsz hasonlokat csinalni, akkor csak alatamasztod azt amit allit.

Ignorald.

2016. dec. 7. 14:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha ő elkezdi terjeszteni, akkor te is kezd el. Kölcsön kenyér vissza jár :/
2017. dec. 25. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!