Ki és hol terjeszti, hogy a kutyától el kell venni az ételét, ha én akarok lenni a falkavezér?
Akumi, te legtöbbször jó és okos válaszokat szoktál adni kutyás kérdésekre, ezért is lepett meg, hogy ezt te írtad. :)
Szerintem soha nem fog kiderülni, hogy kitől származik ez a gondolat, de a terjesztők között vagyok én is.
Bár tudtommal a legfontosabb dolog amit ezzel "üzenünk" a kutyának az az, hogy a válogatást kiküszöböljük. Ahogy igazi kutyás oktatók szokták mondani: "Válogatós kutya nincs, csak nem éhes kutya van."
Ha leteszem elé és még 10 perc múlva is érintetlen a kaja (én még ilyet nem láttam) akkor elveszem előle, és kész. Majd holnap megint kap. A falkavezér szerep itt annyiban döntő, hogy ő eszik először, a kutya akkor ehet amikor a vezér odaadja neki a "maradékot", ha kell akkor jó, ha nem akkor úgyis jó, legfeljebb éhen marad.
Amúgy miért kérdezed? Mi a baj szerinted ezzel a módszerrel?
Nem így kell kiharcolni a falkavezérséget, de valóban el kell tudnod venni tőle az ételt!
De nem tudom, ki terjeszti ezt!
6. vagyok újra.
Hja, én még ezt nem olvastam, hogy evés közben vegyük el előle, így én ezt nem is terjesztem, és ilyen feladatot mi nem kaptunk a suliban sem. De tény, hogy mint falkavezér bármikor el kell tudni előle venni, de én nem tettem még meg. Ha egyszer már kimondtam, hogy "Tiéd" akkor megeheti és kész, addig meg nem nyúl hozzá csak ül és várja a varázsszót. Volt, hogy elfelejtettem mondani, majd egy olyan negyed óra múlva mentem, hogy megnézzem, hogy miért nem jön már a jóllakott kutyám és ő meg csak ott ült és bűvölte a tálkáját... Na ,hát ő előbb megtanulta, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!