Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak a srácnak? Lehet hogy idegesítem?
Figyelt kérdés
Van egy srac aki az egyik legjobb barátnőm unokatesoja, es a barátnőmnek aludtam es ott volt o is es o kezdeményezett felem pl. odaadta a pulcsijat meg tökre figyelt ram, nagyon cuki volt meg minden,es tudta h nekem is bejön, de nem ez a lenyeg. Vagy 4órányira lakik tolem, es mostanaban chatelni szoktunk, de hamar kifogyunk a témából, es ilyenkor kínos es nemtom h mit írjak neki. Remelem hogy nem idegesítem, de van amikor nem ir vissza vagy nem kezdeményez uj témát, ez azért van mert idegesítem? Kérlek mondjatok jeleket amikből le tudom szűrni h ha idegesítem vagy ha túlzásba esek vagy nyolmulok, meg par ötletet témának amiről eltudnek vele beszélgetni(13).2017. máj. 31. 23:46
1/2 anonim válasza:
Idegesítő akkor tudsz lenni ha banális dolgokat kérdezel,értetlenkedsz vagy hasonlók(személy szerint engem ez idegesít). Biztos van olyan dolog amit nem tudsz róla,kérdezz rá,légy kiváncsi,próbálj élőben is találkozni/beszélni vele.
2/2 anonim válasza:
Tudom furán fog hangzani de ne beszélgess vele állandóan mert ez nem jó csak kapcsolat szemszögéből , várj 1-3 napot legyen téma,27/ f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!