Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek lehetnek a jelei annak, hogy bejövök a srácnak (többi lennt)?
Én kb. 1 hónapja vagyok szerelmes a srácba. Eleinte, amikor még nem jött be, történtek dolgok. Év elején az öltözőben álltam fehérneműben, és a srác benyitott, Én meg lefagytam, aztán rávágtam az ajtót. Ezek után kb. másfél hónapja, akárhányszor elmentem mellette, végignézett rajtam és/vagy rám mosolygott. És ezeknek a hatására folyamatosan történt, hogy beleszerettem.
Büfénél álltam, és amikor elment mögöttem, odaszólt nekem, hogy "Úhaaa".
Másik eset, hogy a buszmegállóban voltam, és egy busszal mentünk, és elég sokszor rám nézett. Aztán amikor ráírtam délután és beszélgettünk, akkor azt írta, hogy "De nem ám odajöttél volna buszmegbe".
Ezek után az iskolában, akárhányszor elment mellettem, rám kacsintott illetve a szemöldökét húzogatta.
És ma reggel küldött egy képet magáról. Meg csomót beszélgetünk facebookon meg snapchaten.
És nem olyan régen megkérdeztem tőle facen, hogy lenne e nála esélyem. Erre azt írta, hogy: Hat figy. Ugy oszinten. Jelen pillanatban nem hinnem.
És azt válaszoltam, hogy: Akkor nem nyomulok, az nem az én stílusom.
Erre azt írta, hogy ne haragudj, de ki tudja mi lesz később.
Ezek után volt a sok kacsintgatás meg ilyenek, és nem tudom, hogy mit érezhet irántam. Ha valaki tud valami épkézláb választ, azt nagyon megköszönném. 14/L
Ez aztán a szerelem....
Kérdező, bár 14 évesen még nem kell èrettnek lenned, de ez felejtős szerintem. "Jelen pillanatban nem hinném". (idézve a sráctól) ugyanakkor "Ki tudja mi lesz később" határozottan összezavarás. Nem kellesz nekem, de had hülyìtselek már. Kb ezt jelenti.
A srác valami menő gyerek? Amúgy..
Azokkal vigyázz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!