Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem ennek a srácnak, aki mellesleg régen az egyik legjobb pasi barátom volt?
Régen sülve-főve együtt voltunk, kb. 9 év után összevesztünk. Egyik barátom mondta,hogy látta rajta,hogy szeret engem,előtte is már többen szóba hoztak vele. Néha ugyan tett kétértelmű,perverz kijelentéseket,de ezt akkoriban viccnek fogtam fel. Mióta összevesztünk,ő rá 2 hétre megüzente,hogy békülni szeretne,de én még mindig a viszály hatása alatt voltam,így nemet mondtam.(Egyébként a vitában ő volt a szarkavaró,csak nem ismeri be.)Később az idő kissé enyhített a haragomon,akkor meg én akartam békülni,akkor ő utasított el máson keresztül üzenve,hogy "már úgy se lenne soha a régi". Ha szembejön szinte levegőnek néz,de mikor nem nézek rá közvetlenül,akkor látom,hogy bámul,esetenként utánam is fordul,a hátam mögött kérdezősködik,adatokat gyűjt az ismerőseimtől rólam.
Szerintetek? Tetszhetek/tetszhettem neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!