Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal a fiúval lettem jóba, és az tetszett meg, aki régen együtt volt a legjobb barátnőmmel. Mit tegyek? Többi lent
Az egész úgy kezdődött, hogy én azt a fiút, aki az egyik iskolai diszkó után rám írt, egy beképzelt nagyképűnek hittem, de kellemeset csalódtam benne. Normális, kedves, figyelmes volt.Ez volt október közepén. Nekem azóta tetszik. A legjobb barátnőmnek egyáltalán nem volt szimpatikus, de aztán december körül ő rá is rá írt. A barátnőm is csalódott benne kellemesen, és végül olyan jóba lettek, hogy összejöttek, december 21-én. A barátnőm úgy kezdte el a fiúval a kapcsolatot, hogy pontosan tudta, hogy mennyire szeretem a fiút. együtt voltak pár hétig, de aztán a fiú szakított vele. Egyből a szakítás után megint rám írt a fiú, és elkezdtünk beszélgetni, mai napig nagyon jóba vagyunk. Viszont ezt nem mondtam el a barátnőmnek. Félek, hogy rosszul cselekedtem, szóba se kellett volna állnom a fúval, de hát sajnos még mindig tetszik. És nagyon sokszor hallgatom a barátnőmtől, hogy így hiányzik neki, meg úgy. Közbe meg én beszélek vele, interneten és személyesen is. Mit tegyek? Hagyjam a fiút a francba?
U.i.:Én 13 éves vagyok, a barátnőm is, a fiú pedig 15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!