Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit írjak a srácnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak a srácnak?

Figyelt kérdés

Apa egy haverjárol van szó tegnap és tegnapelőtt is voltunk nála.Tegnapelött bejelöltem és vissza is jelölt.

Tegnap küldött egy matricát utána szinte semmi értelmes beszélgetésunk nem volt.

És arra gondoltam hogy meg kérdezem tőle hogy szereti-e azt a filmet amit pénteken adnak a moziba éés ha igen lenne a válasz mondanám neki hogy eljöhetne velem mert nem akarok egyedul buszozni.

2017. máj. 19. 21:43
 1/4 A kérdező kommentje:
Amugy 20 eves en 17 vagyok
2017. máj. 19. 21:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Vagy varjak amig o ir?
2017. máj. 19. 21:52
 3/4 anonim válasza:
igen
2017. máj. 19. 22:03
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem tul gyorsan veszed a dolgokat... eloszor baratkozz ossze vele, ne tamadd le, inkabb vard ki hogy o kezdemenyezzen... ha nem teszi akkor nem jossz be neki de ha igen akkor ne halaszd el a lehetoseet
2017. máj. 19. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!