Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek szép, hogy bejöjjek egy srácnak?
Mosolyogj sokat, minden lányt szebbé tesz, ha mosolyog!
Ezen kívü: csinos, szexi ruhák, szolid smink, ápolt haj, szép fogak, jó manikűr.
Ha nem vagy vékony, fogyj le, és csinálj tornagyakorlatokat, hogy ne legyen löttyedt a bőröd.
Ne egyél sok szénhidrátot és ne vegyél be a szervezetedbe túl sok kalóriát, de bőségesen fogyassz zöldségeket/gyümölcsöket, és igyál sok vizet. Az egészséges életmódtól szexibb és vékonyabb leszel! Jót tesz a bőrödnek, a hajadnak, a körmödnek, a fogaidnak, az alakodnak... mindenednek!
Igen, legyél önmagad, de a LEGJOBB ÖNMAGAD. Hozd ki magadból a legtöbbet!
L
:D
Köszönöm mindenkinek:))
Törődj magaddal! Ennyi.
Úgyértem feküdj ki a napra,add le a felesleget,igyál sok vizet,ne egyél össze minden szemetet,foglalkozz a hajaddal,fogaiddal,körmeiddel. Hozzád illő ruhák,kevés smink,jó illat.
Le lehet hurrogni,de én fiú létemre hasonlókat csináltam,és amíg régen,gimi elején rám se nézett senki,az egyetemen kimondottan népszerű vagyok. Napozok,edzek,új ruhák,pattanásaimra gyógyszert szedtem,foglalkozom magammal. És igenis megoldható dolog.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!