Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak hogy én is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy én is bejöjjek a szép lányoknak?

Figyelt kérdés
Jó haj, stílusos ruhák, ápoltság, normális testalkat.. Nem tudom még mit csináljak, hogy engem is férfiszámba vegyenek.
2014. máj. 25. 10:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
légy helyes, gazdag meg bunkó
2014. máj. 25. 10:56
 2/14 A kérdező kommentje:
Helyesebb nem tudok lenni, mint amit a fent említettekkel el tudok érni. 23 évesen a gazdagság se nagyon megy egyetemistaként, és szerintem aki nem született gazdag családba, nagyjából senkinek. A bunkóság mértékkel megvan.
2014. máj. 25. 10:57
 3/14 anonim ***** válasza:
Legyél barátkozó és türelmes.
2014. máj. 25. 10:59
 4/14 anonim ***** válasza:
A #3-as leírta a tökéletes módszert, hogy hogyan kerülj barát zónába.
2014. máj. 25. 11:00
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy elég jóképű.
2014. máj. 25. 11:01
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem azt kérdeztem hogy mi nem vagyok, hanem hogy mit csináljak.

Amúgy ja, 3-as, az általad javasolt taktika által sikerült nagyszerű (nem) barátságokat kialakítanom, miközben az éppen arra járók végigmentek az illető kiszemelten.

2014. máj. 25. 11:05
 7/14 anonim ***** válasza:
Legyél helyes, izmos, bunkó, tetovált, gazdag és fekete BMW-vel járj. Na jó, lehet az Audi is megteszi.
2014. máj. 25. 11:14
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát egyáltalán nem csak ilyen arcokat látok jó nőkkel.
2014. máj. 25. 11:15
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz helyes lenni akkor ennyi, nincs tovább.
2014. máj. 25. 11:18
 10/14 A kérdező kommentje:

Hát pedig nem egy nálam jóval kevésbé helyes srácot láttam már kifejezetten csinos nővel.

Hülyeség ez a "ha nem vagy szuper jóképű akkor esélytelen vagy" dolog, ezer ellenpéldát látni nap mint nap. Csak nem tudom azok a srácok mit csinálnak máshogy.

2014. máj. 25. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!