Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak hogy én is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy én is bejöjjek a szép lányoknak?

Figyelt kérdés
Jó haj, stílusos ruhák, ápoltság, normális testalkat.. Nem tudom még mit csináljak, hogy engem is férfiszámba vegyenek.
2014. máj. 25. 10:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Meg amúgy én is vagyok legalább egy 7/10 (és most inkább kritikus vagyok és lefele húzom, mert kép alapján amúgy 8-9-et szoktak mondani), szóval ha még átlag alatti pasiknak is megy, akkor biztos hogy nem itt van a gond nálam.
2014. máj. 25. 11:24
 12/14 anonim ***** válasza:

" biztos hogy nem itt van a gond nálam."

Igen, mindenki hülye csak te vagy normális elv...

Az összes jó csaj a ronda fiúkkal jár, veled pedig direkt kitolnak, mikor helyes vagy.

Nem vagy helyes. Ha helyes lennél akkor járnának veled a jó csajok. Nem vagy helyes->nem járnak veled.

2014. máj. 25. 11:27
 13/14 A kérdező kommentje:

És elárulnád, hogy ezzel hol segítesz nekem?

Amúgy meg nem azt mondtam, te retardált, hogy minden jó csaj a csúnya pasikkal jár, hanem hogy nálam kevésbé jókkal is láttam már jó csajt, ami egyáltalán nem ugynazt jelenti.

2014. máj. 25. 11:38
 14/14 anonim válasza:

Annyira bírom a pasik hozzáállását, hogy a lányoknak csak a gazdag srácok jönnek be... Ne általánosítsunk már könyörgöm! Ez már a többi normális lányra nézve sértés...

A kérdésre a válasz pedig csak a te hozzáállásod kell még hozzá!

Ha a külsőd meg van hozzá, hogy meg fogj egy csajt (mert lássuk be, egy lány is először a külsőt nézi, ahogy egy fiú is) akkor onnantól rajtad áll, hogy el is tudod-e csábítani! Persze légy kedves, humoros, stb... add önmagad, ha önmagad miatt nem maradnak veled, akkor már magadba kell nézni

19/L

2014. jún. 14. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!