Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy én csak önbizalomhiányos vagy csúnya lányoknak kellek, jövök be, ők nyomulnak csak a rám, a szép, vonzó csajok miért nem kezdeményeznek, ezek szerint nekik nem is tetszem, ők rondának látnak?
De jó neked, én az önbizalomhiányos csajoknak se kellettem soha!
22/F
Az önbizalomhiányos lánnyal nincs semmi gond, ha szép, csinos, és kedves. Annál jobb, ha nincs önbizalma mert könnyen befolyásolható, és egyszerű behálózni is.
Hogy a pasiknak kell mindig kezdeményezni, ez meg hülyeség. Ha jól tudom, pont a nők ríttak annyit az egyenjogúság miatt. Nosza, most megkapták, lehet örülni. Csakhát ezzel az is együtt jár, hogy nekik (is) kellene kezdeményezni. Ilyenkor már bezzeg húzzák a szájukat, mi? Az Aladdinban Jaffar is mindenható dzsinn akart lenni, aztán Aladdin emlékeztette rá, hogy "azzal más is együtt jár". Szóval...
Hogy a léc mennyire van magasan, nos ,nézd meg a lányok többségének milyen irracionális elvárásai vannak. Na AZOK a magas lécek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!