Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk, van olyan közületek, akinek sikerült egy randit összehozni egy szép lánnyal és végül meg is tudta csókolni, esetleg később össze is jöttetek?
az, hogy rangsoroltok.én csúnya vagyok, a lány átlagos, szép, stb. hogy lehet olyat mondani egy emberre,akivel te kapcsolatot akarsz, szeretni akarod és szeretnéd,hogy ezt viszonozza, hogy ÁTLAGOS? ha a barátom ezt mondaná rám, tuti letépném a golyóit, pedig lehet, hogy még átlagos se vagyok.
két baj van veletek.az egyik, hogy a külső a mindenetek. magatokkal szemben és a nőkkel szemben is. sose írtok ki olyan kérdést, hogy "ronda vagyok,miért nem szeretnek a jószívű,humoros lányok?" ..értitek?
a másik meg minden más probléma, amit a rondaságra kentek. ha meg a bónusz! VÁLTOZTATNI. magatokon. olyan nincs, hogy reménytelen. igénytelen,ízléstelen, lusta van. reménytelen nincs.
napá
minek hívjalak? miért hívnálak másnak,mint aminek te tartod magad? én csak tiszteletben tartom a döntésed. (tsz)
ja és mééégvalami: akárki akármit mondd nektek.ugyan az a vége. rondák vagyunk, sírunk és kész:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!